nlc.hu
Horoszkóp

Ennyi gyereke lesz a víz jegyűeknek

Büszkék lesznek rád a leendő gyermekeid, ha víz jegyű vagy

Imádod a gyerekeket, egész életedben arra készültél, hogy egy focicsapatnyi fiút terelgetsz. De mit mond erről a horoszkópod?

A levegő csillagjegyek az általános jellemzőik alapján tökéletes szülők lennének. Hajlamosak gondosan tervezni a jövőt, rugalmasak, azaz képesek alkalmazkodni egy óriás változás esetén is, mint a családalapítás. Imádják a szabadságot, kíváncsiságuk határtalan – ilyen szülő mellett izgalmas lehet gyereknek lenni!
Ha Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő vagy, ezt a jövőt jósolják neked a csillagok.

boldog család mezőn három gyerekkel

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Két gyermek büszke szülője leszel, gratulálunk! Na ne izgulj, nem holnap érkezik a két bébi és arra is nagyobb az esélyed, hogy külön-külön költöznek az életetekbe. A gyerekek legjobb barátja leszel és rengeteg izgalmas dologra tanítod meg őket. Nyüzsgő társasági életre számíthatnak, piknikek, grillpartik sok baráttal és hangos gyerektársaság körében. A gyerekeid szórakozása és boldogsága mindennél fontosabb lesz, de bármennyi munka is lesz velük, a tőlük érkező szeretet mindent megér!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A te esetedben nem árulják el a csillagok, hányszor kopogtat nálatok a gólya. Az is lehet, hogy kettő, de akár négy baba is érkezhet. Ez sok mindentől függ, például attól, mikor határozod el magad, hogy szeretnél szülővé válni. Szerencsés helyre érkeznek hozzád, képes leszel bármilyen áldozatot meghozni értük, miközben magaddal nem foglalkozol eleget. Erre érdemes odafigyelni majd. Mert miközben csodásan megtanítod őket, hogy soha ne adják fel az álmaikat, a tieid se merüljenek a feledés homályába.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Imádod az életedet, a világ számodra egy izgalmas hely, de mégis úgy gondolod, hogy egy gyerekkel együtt lesz teljes. Szám szerint is eggyel, mert úgy gondolod, ennél többet nem tudsz kezelni, szeretni. Világéletedben egyvalakire koncentráltál, úgy gondolod, ez nincs másként a gyerekkel sem. Másrészt folytatni akarod a karrieredet, és megadni neki mindent, amit csak bírsz. Tele vagy pozitív energiával és derűvel, ami nagyon jó példa lesz előtte. Őszinte és jó embert nevelsz belőle, ő pedig nagyon büszke lesz rád. 

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top