nlc.hu
Horoszkóp

A Halak anya fejlődésre ösztönöz

5 csillagjegy, akikből a legjobb anya lesz

Neked mi az első dolog, ami eszedbe jut, ha az anyukádra gondolsz? Illatok, ízek, esetleg jellemző mozdulatai, szófordulatai. A szerető ölelés, az anyai gondoskodás.

Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy az édesanyja mellett nőhet fel. De amíg van mellette olyan személy, akitől megkapja az anyai szeretetet, a gondoskodást, egyenlő eséllyel indul az életben. Ez az öt csillagjegy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amiből biztosan sejthető: nagyon jó anyuka válik belőlük.

anya és lánya

Fotó: Unsplash

5. Bika: a legtürelmesebb

Rendkívül türelmes anyaként, valódi szentnek tűnik. Pedig két lábbal áll a földön, következetes szülő. A makacssága megbosszulja magát, kamaszodó gyermekeivel csúnya összecsapásai lehetnek. Imádja kényeztetni a gyerekeit, étellel, anyagiakkal, de mellette megtanítja az élet valódi értékeit.

4. Bak: végletekig harcol

Bármeddig elmegy, és harcol a gyermekeiért. Nagyon komolyan veszi szülői feladatait, tudatosan adja át az értékrendjét. Bevonja a gyerekeket a mindennapi teendőkbe, felkészíti őket az életre, felelősségre tanít. Minden idejét rájuk szánja, néha jelezni kell neki, foglalkozzon magával is.

3. Ikrek: buli vele az élet

Mindent megbeszél a gyerekekkel, nincsenek titkai előttük. Kiváló kommunikációs készségét átadja nekik, és mindig figyel rá, hogy tudják, mi történik körülöttük a világban. Mindig úgy érezhetik a gyerekek, mintha az anyjuk egy barát volna: aki a legjobb játékokat tudja és a legszuperebb bulikat szervezi.

2. Kos: bátorságra nevel

Szervezett az élete, és a gyerekeit is erre neveli. Jut idő zenére, sportra, tanulásra. Szeretné, hogy a gyerekei aktívak legyenek, bátrak, próbáljanak ki új dolgokat. Nézzenek szembe a kihívásokkal, és mindig harcoljanak azért, amiben hisznek. Hajlamos a saját akaratát rájuk erőltetni, ebben fejlődnie kell neki is.

1. Halak: fejlődésre ösztönöz

Érzékeny, fantáziadús és gondoskodó anya. Kreativitásra buzdítja gyermekeit, és megtanítja őket, hogy kedvesek és odaadóak legyenek. Átadja a természet tiszteletét, emberszeretetét. Független, fejlődni vágyó emberekké neveli őket. Arra buzdít, hogy álmodjanak nagyot, és induljanak el megvalósítani az álmaikat.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top