nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg retteg a magánytól

4 csillagjegy titkos félelmei

Meg kell tanulni mindenkinek félelmek nélkül élni. Aki folyton retteg valamitől, annak a szervezete testet és lelket romboló stresszhormonokat állít elő. Nézz szembe velük!

Nem élhetsz tökéletesen kiszámítható életet, de ettől nem szabad rettegni. Ha tudod, mi okoz feszültséget benne, győzd le. Képzeld el azokat a helyzeteket, amitől félsz, a lehető legaprólékosabban. Játssz el a gondolattal, mi lenne benne a legrosszabb, ha megtörténne? Találj ki megoldásokat ellene, és szép lassan megbarátkoztok. Rá fogsz jönni: az élet szép, és képes vagy legyőzni az akadályokat!

nők befogják egymás szemét

Fotó: Unsplash

Bika: az elszegényedés

Imádod élvezni az életet. Kényelmesen lakni, jókat enni, jókat inni. Utazni, barátokkal lenni. Ennek egyik alappillére az anyagi biztonság. A biztonság a kulcsszavad, feszültté válsz, ha bármilyen jellegű biztonságod a tét. Félsz tőle, hogy egyszer megszűnik a jólét, és nem engedheted meg magadnak, amit szeretnél.

Ikrek: a döntési helyzetek

Folyton változtatod a véleményedet, hol egyik, hol másik oldalon állsz a vitatott helyzetekben. Nem szeretsz ragaszkodni, és félsz mások ítéletétől is. Szeretnél mindenkinek megfelelni, ezért nehezen döntesz olyankor is, ha mások előtt kell kinyilatkoznod. Próbálsz kisiklani az ilyen helyzetekből, de ez nem mindig jár majd sikerrel.

Mérleg: a magány

Önmagadat a párkapcsolataid alapján határozod meg, ezért szakítás után hajlamos vagy egyből egy másik kapcsolatba rohanni. Rettegsz, hogy társ nélkül maradsz, és egyedül kell megküzdened az élet nehézségeivel. A párodba kapaszkodsz, ha pedig nincsen, egykedvű, bánatos, a végén pedig akár depressziós is lehetsz.

Halak: a felelősség

Az álomvilág, amiben élsz, csodás kreativitás tárháza. Inspirálódsz belőle, és sokaknak menedéket nyújt a fantáziadús lelki világod. Egyetlen baj van csupán: ezt használod menekülésre is. Ugyanis amitől te rettegsz, az néha a valóság, és a felelősségvállalás. Igyekszel lélekben gyermek maradni, hogy minél később szembesülj vele.

(via yourtango)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top