Ezek a csillagjegyek a legjobb útitársak

M. N. | 2021. Június 29.
A szórakoztató, a problémamegoldó, az elmélyülő és a kalandor. Velük tényleg élmény utazni.

Ahhoz, hogy egy utazás pozitív értelemben felejthetetlen legyen, számos szempontnak teljesülnie kell. Az egyik legfontosabb ezek közül – már, ha nem egyedül vágsz bele a kalandba – a megfelelő útitársak megválasztása. A most következő négy csillagjegy szülötteivel pedig valóban érdemes útnak indulni…

Mérleg

A Mérlegek valódi társasági emberek, akiknek élmény a közelében lenni, többek között egy utazás alkalmával is. Kiegyensúlyozottak és szórakoztatóak, az út során végig gondoskodnak a derűs hangulatról és arról, hogy senki se unatkozzon. Rendkívül érzékenyek a szépre, legyen szó akár természeti jelenségekről, akár például műalkotásokról vagy építészeti remekművekről, így akár túrázásról vagy tengerparti nyaralásról, akár pedig városlátogatásról van szó, az utazás minden pillanatát maximálisan megélik és még teljesebbé teszik azt az útitársak számára is.

Szűz

A Szüzek, mint született perfekcionisták, egy utazás során is arra törekednek, hogy minden tökéletes legyen. Mindent előre kigondolnak, elterveznek és maximálisan felkészülten indulnak útnak, de nem jönnek zavarba akkor sem, ha az utazás során rendkívüli történésekkel, problémákkal találják szembe magukat, ugyanis ezeket is képesek higgadtan megoldani. A jegy szülöttei ideális útitársak azok számára, akik nyugodt, kiszámítható módon szeretnének kikapcsolódni és világot látni. 

Kikkel indulsz útnak? (Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntők lételeme a függetlenség, ezért gyakran inkább egyedül utaznak, pedig útitársként is kiválóak. Az utazást lelkileg is mélyen megélik és egy-egy ilyen alkalommal olyan rétegeket is feltárnak a személyiségükből a velük utazó(k) számára, amit más körülmények között talán nem tennének. A jegy szülöttei számára épp ezért az utazás kiváló alkalom egy párkapcsolat vagy épp egy barátság elmélyítésére.

Nyilas

A Nyilasok született kalandorok, így ha eseménydús, spontán fordulatokban is bővelkedő utazásra vágysz, a legjobb, ha ilyen jegyű útitársat választasz. A csillagjegy szülöttei eleve intenzív fordulatszámon pörögnek, azonban az utazás még inkább felpörgeti őket, így nem feltétlenül könnyű tartani velük a lépést. Annál inkább érdemes azonban megpróbálni, mert az élmény elsöprő és maradandó lesz.

via 

Még több horoszkóp:

Exit mobile version