Ezek a csillagjegyek a leghálásabb természetűek – velük csak jól járhatsz

G.P. | 2021. Július 06.
Van, aki természetesnek veszi, hogy segítenek rajta, és még egy köszönömre sem méltat. Ezek a csillagjegyek egészen mások: kamatostul meghálálják a segítséget.

Te is ismersz olyan embereket, akik szerint nekik mindig, minden jár, és a segítséget sem képesek illő módon megköszönni? Ettől a 4 csillagjegytől tanulhatnának, ők valóban tudják, mit jelent a hála.

Nyilas

Ha egy Nyilasnak segítesz, készülj a hálacunamira. Ő maga is segítő természet, és nagyra értékeli azt is, ha rajta segítenek. Mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy kifejezze a háláját: szavakkal és tettekkel egyaránt. Talán nem is gondolnád, de a nagy dumás, állandóan poénkodó Nyilasok kifejezetten szerények és alázatosak, a velük született hálaérzetük pedig boldog emberekké teszi őket.

Biztosan meghálálják a segítségedet
(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek az elsők között van, aki köszönetet mond a segítségedért – még akkor is, ha az, amit tettél, nem feltétlen volt segítség a számára. Az Ikrek ugyan hajlamos a pesszimizmusra, de felismeri a jó szándékot, és nagyon udvarias: egy idegen felé is képes legalább akkora hálával fordulni, mint a családja, barátai felé. Ha egy Ikreknek segítesz, biztosra veheted, hogy az első adandó alkalommal ő is viszonozni fogja.

Mérleg

A Mérleg imád ajándékokat vásárolni, és kisebb-nagyobb meglepetésekkel a másik tudtára adni, ha valamiért hálás. Ő nemcsak szavakkal, hanem figyelmességekkel is kifejezi a háláját, szeretné, ha a barátai, családja tudnák: nagyra értékeli a tettüket. A Mérlegek alázatosak, és soha nem felejtik el azt, aki mellettük állt, amikor szükségük volt rá.

Oroszlán

Habár az Oroszlánról elsőre talán nem az alázatosság, sokkal inkább a csillogás, pompa és az elismerés iránti igény jut az eszünkbe, ez a csillagjegy nagyon is hálás természetű. Nagyra értékeli, ha szorult helyzetében valaki segít neki, és amint módja lesz rá, nagyvonalúan meg is hálálja pénzt, időt és energiát nem sajnálva.

via

Még több ezo!

Exit mobile version