nlc.hu
Horoszkóp

Nyilas a legjobb barát

Ezért akarod, hogy a legjobb barátod Nyilas legyen

Mindegyik csillagjegynek van olyan tulajdonsága, amiért jó barát válhat belőle, de a Nyilas lesz mind közül a legjobb barátod.

Ha nagy társaságban vagy, szinte garantált, hogy a legcsendesebb ember a szobában Nyilas csillagjegyű lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nincs olyan helyzet, amikor ne lódulna meg a beszélőkéje. Amint a Nyilas megbízik benned, leengedi a falakat maga körül és megismerheted azt a bolondos, vicces oldalát, amit csak keveseknek mutat meg nyíltan.

Ezért akarod, hogy a legjobb barátod Nyilas legyen

1. Mindig melletted áll

A Nyilasra számíthatsz, ha bajba kerülsz, biztos lehetsz benne, hogy az elsők között siet a segítségedre és felemel, amikor úgy érzed, padlóra kerültél. Erős és szilárd támogatóként melletted áll mindenben, bár azt tudnod kell, hogy az erős külső mögött a szíve megszakad érted, amikor szomorú vagy. A Nyilasban az a csodálatos, hogy bár megvan benne az a keménység, amivel segíthet az úton a nehézségek között is, mégis mélyen megérintik az érzelmeid, az empátiája a barátai felé határtalan.

2. Bármikor kinevet

Jó barátként a Nyilastól simán elvárhatod, hogy a rossz döntésekben ne akadályozzon meg, cserébe viszont jól kinevessen, amikor hibázol. Nem azért teszi ezt, mert bántani akar, hanem épp ezzel siet a segítségedre, mert pontosan tudja, hogy ha megtanulsz saját magadon nevetni, akkor fél kézzel elbánsz az élet bukkanóival. Megtanulhatod a Nyilas csillagjegyű barát mellett, hogy nem kell olyan komolyan venni saját magadat, inkább élvezd az életed a kudarcokkal együtt.

Legyen Nyilas a legjobb barátod!

A Nyilas csillagjegyből jó barát lesz (Kép: Unsplash)

3. Kapható a kalandokra

Bár a Nyilasra valóban jellemző, hogy nem könnyen nyílik meg, de ha egyszer a bizalmába fogad, akkor hamar rá fogsz ébredni, hogy ő a világon a legjobb barát. Lassan indul az ismerkedés, mert kipuhatolja a Nyilas először, hogy milyen szándékkal közelítesz fel, de aztán kezdetét veszi a nagy kaland, mert onnantól kezdve, hogy megbízik benned, bármilyen őrültségre kapható lesz veled.

4. Két lábbal áll a talajon

Lehet, hogy a Nyilas kicsit pesszimistának tűnik a kommentárjai miatt, de mindenkinek kell egy olyan barát, aki visszarántja a valóságba, ha már nagyon elborult ötletekkel lenne tele a feje. A nyugodt és megfontolt Nyilas arra emlékeztet, hogy nem mindig kell a hirtelen impulzusoknak engedelmeskedve fejjel rohanni a falnak, sőt, akár még arra is megtaníthat, hogyan tervezd sokkal tudatosabban az életed.

5. A nyugalom szigete

Mindenkinek vannak rossz napjai, amikor legszívesebben elásná saját magát a kert végében. Ezeken a napokon egy Nyilas csillagjegyű barát a legalkalmasabb jelölt arra, hogy segítsen mélyeket lélegezni és relaxálni. Olyan nyugalom árad belőle, hogy azonnal elhiszed neki, hogy mindennek oka van és a végén úgyis jóra fordul az élet. A Nyilas olyan nagy figyelemmel képes meghallgatni a gondjaidat, hogy már csak annyival, hogy kiöntöd neki a szíved, jelentősen csökken a fájdalom a lelkedben.

via

Ki illik hozzád a szerelemben?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top