nlc.hu
Horoszkóp

A Rák idegesítően sértődékeny

Te sem vagy tökéletes! 4 csillagjegy rémes tulajdonsága

Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, de soha nem késő szembenézni velük. Fájó pontok következnek, csak erős személyiségűek olvassák tovább!

Az ember csodálatos lény. A legszélsőségesebb körülményekhez is képes alkalmazkodni, és a tragédiák után is talpra állni. Képes előnyére formálni a környezetét, de saját magát is.
A változás bármikor elkezdhető, de előtte nézz szembe a hibáiddal.

lenézően ülő nő

Én igenis tökéletes vagyok, hagyjatok már békén! / Fotó: Unsplash

Kos: a hiszti nem túl felnőttes

Türelmetlenséged gyakran hisztibe csap át, ilyenkor meglepődnek azok, akik csak a céltudatos, vezetői arcodat látták addig. Ez eléggé gyerekes viselkedés, ráadásul semmire nem mész vele. Gyakorolj önuralmat, hogy mindenki komolyan vegyen!

Bika: szörnyű ragaszkodás

Méghozzá a már kidobandó cuccaidhoz. Minden ruhádat addig hordod, amíg szinte le nem esik rólad. Rendben van, hogy szereted a holmijaidat, de be kell látnod, egy idő után a dolgok elhasználódnak. Szabadulj meg a csorba bögréktől és a lukas cipőktől, adj teret a friss energiának.

Ikrek: kétszínűség, vagy kétség?

Bizonytalanságod is erőteljes és nem túl előnyös, de amikor mindez kétszínűségbe csap át, az nagyon rosszul esik a szeretteidnek. Amikor nem vállalod fel a véleményed, és mindig másnak adsz igazat, az könnyen elmérgesítheti az emberi viszonyaidat. Becsüld meg őket.

Rák: sértődékenység felsőfokon

Az érzékenységed nem rossz dolog, nagyon együttérző barát vagy. De amikor a legkisebb dolgokon is megsértődsz, az a játszma tőled roppant zavaró. Fogadd el, hogy nem mindenki gondolja és akarja ugyanazt, amit te. Még ha elsírod magad, akkor sem lesz ez másképp, mert ha igen: akkor már te manipulálsz.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top