4 csillagjegy, akiktől a legjobb tanácsokat kaphatod – őket bátran megkérdezheted!

G.P. | 2021. Július 08.
Ha nem tudod, hogyan tovább, ha nincs ötleted, kérdezd meg ezeket a csillagjegyeket, segíteni fognak!

Akár a magánéletben, akár a munkában akadtál el, ha van lehetőséged, a következő csillagjegyek egyikét kérdezd meg! Nem a levegőbe beszélnek, hasznos tanácsokat fognak adni!

Szűz

Ha tanácstalan vagy, kérdezd meg a Szüzet! Egyenes és nyílt választ fog adni a kérdésedre, még akkor is, ha esetleg nem szeretnéd hallani. Tény, a stílusán van mit csiszolni, de hű barát, és abban biztos lehetsz, hogy ha őt kérdezed meg, a realitáshoz igazodó választ kapsz, ami segít tisztán látni. Egy Szűz nemcsak azt mondja meg, mit lenne érdemes tenned, hanem abban is segít, hogyan kivitelezd.

Nem mindegy, kitől kérsz tanácsot
(Fotó: Getty Images)

Bak

A megfontolt Bak számára fontos a célok elérése, és soha nem azt nézi, mi miért nem sikerülhet, helyette a végeredményre koncentrál. A problémamegoldás bajnoka több szempontból is megvizsgálja a lehetőségeket, és több alternatívát is kínál a problémádra. A Bakok nemcsak munkahelyi, hanem az érzelmi kérdésekben is képesek tiszta fejjel gondolkodni, így szívügyekben is érdemes hozzájuk fordulni.

Bika

A maximalista Bika ad tanácsot, mindig azt tartja szem előtt – és ezt is erősíti benned –,  hogy soha ne elégedj meg kevesebbel, mint amit megérdemelsz. Vagyis, biztos, hogy a Bika nem a minimumra törekszik, és olyan tanácsot fog adni, amivel a lehető legtöbbet hozhatod ki a helyzetből. A Bika mindig melletted fog állni, emlékeztetni fog az értékeidre, és arra, hogy ne érd be kevéssel, csak a számodra legmegfelelőbb megoldással.

Ikrek

A sokszor kaotikusnak tűnő, szószátyár Ikrek is jó tanácsadók, de tény, nem ők a leggyorsabb döntéshozók. Ennek az oka egyszerű: minden szemszögből, alaposan megvizsgálják a problémát, kielemzik a részleteket, és csak azután nyilatkoznak. Benned is azt erősítik, hogy előbb gondold végig hideg fejjel a helyzetedet, és csak az után dönts. Tapasztalatuk és intelligenciájuk révén használható tanácsokra számíthatsz tőlük.

via

Még több ezo!

Exit mobile version