nlc.hu
Horoszkóp

Bika csillagjegyűek barátai

Ezek a csillagjegyek jönnek ki a legjobban a bikával

Nem könnyű csillagjegy, de ha megszeret, akkor mindenben feltétel nélkül számíthatsz rá. A bika csillagjegyűek válogatósak, de nagyon tudnak szeretni.
Ezek a csillagjegyek jönnek ki a legjobban a bikával

Igazi nevettető és lojális – ilyen a bika csillagjegyűek barátsága. Nem veszik féloldalról a kapcsolatot, emlékeznek a születésnapra, évfordulóra és más fontos eseményekre.

Bekerülni a bika köreibe elég nehéz. Méregetnek mindenkit, alaposan meg kell ismerniük a másikat, hogy közel engedjék magukhoz. Utálják, ha hazudnak nekik és néha hajlamosak összeesküvés elméleteket gyártani.

Ha magadat adod, akkor biztos helyed van a bikák szívében.

És, hogy kikkel jönnek ki a legjobban?

Például a rákkal. A rák és a bika nagyon jól kijön egymással. A bika ugyanis megérti a rák biztonságra, stabilitásra és kényelemre vágyását. Cserébe a rák értékeli, hogy a bika mindent megtesz a céljai elérése érdekében. Igaz, itt néha felmerülhet az a gond, hogy a rák túlérzékenysége miatt megharagszik a kemény bikára, vagy kevéssé értékeli a bika látványos erőfeszítéseit és akkor a bika lesz az, aki hátat fordít neki.

A bika és a szűz is egy jó páros. Sok érzelemmel, biztonsággal és boldogsággal. A bika értékeli a szűz problémamegoldó képességét, míg a szűz imádja a bika pénzügyi tudását. Tiszteletben tartja a bika túl őszinte megnyilvánulásait, míg értékeli hűségét. Mindketten szeretik a természetet és a kirándulásokat.

A bika és a bak is föld jegyű, ezért könnyen megtalálja a közös hangot, könnyebben, mint más csillagjegyekkel. Mindketten stabil és kényelmes életre vágytok, szeretitek az anyagi javakat. A bak és a bika is makacs, de könnyen egymás előnyére fordítható ez a tulajdonság.

A halakkal szintén nagyon jó barátságot köthet a bika. Imádja a halak lazaságát, kreativitását és együttérző képességét. Míg cserébe a halak nagyra értékeli a bika humorát, biztatását és józan eszét. Vigyázni kell arra, hogy a halak nem túl pontos, a bika pedig nem túl rugalmas. De ha ezen túl tudnak lépni, nagyon jó barátságot ápolhatnak.

Bikát barátként melletted tudni igazi kincset ér. Kitűnő kríziskezelő és problémamegoldó. Legyen szó szakításról, családi balhéról, ott lesz melletted és telepakolja a hűtődet és kiválaszt egy filmet, amit nézhetsz, ha majd jobban leszel. Mindent alád rak, hogy a probléma megoldására koncentrálhass.

A bika nem fog akkor sem ott hagyni, ha szét vagy csúszva. De nem szereti a drámázást, legalábbis nem fogja komolyan venni. Nem szereti a pletykákat sem, ezért nem fog velük törődni. Imádja a részleteket, mindenre emlékszik, sokszor még helyetted is.

(via/via)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Itt olvashatsz még a bikákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top