Ez a 4 csillagjegy igazi flörtkirály

nlc | 2021. Július 17.
A flörtölés nem egyenlő a hűtlenséggel. Persze minden párkapcsolatba más fér bele, de egyes csillagjegyeknek lételemük a kacérság.

Van, aki imád flörtölni, vagy egyenesen létszükséglete, hogy kihívóan viselkedik másokkal. Neki természetes, hogy a nagy számok törvénye alapján mindig bedől valaki a kacérságának. Viszont aki a horog másik végén van, lehet, hogy a nagy szerelemre vár, és hatalmas csalódás lesz neki a vallomás: „ja, én semmit nem akartam tőled, csak ilyen vagyok!”

Fotó: Unsplash

Oroszlán – a figyelemért csinálja

Hihetetlenül kreatívan képes csábítani, a vérében van a feltűnősködés. Imponál neki, ha körülötte legyeskednek sokan, és ő válogathat a csinosabbnál csinosabb partnerek közül. Tudnod kell, hogy ez nem egy szerep, nem bántani akar a viselkedésével másokat. Egyszerűen szüksége van a bókokra, dicséretre, az állandó figyelemre. Mielőtt belehabarodsz, tisztázd a szándékait. Tényleg kapcsolatra vágyik, vagy csak a flörtre?

Mérleg – a romantikus énje része

Imád hódítani, de csakis a tettlegességen innen. Romantikus csábító, aki udvarol, meglep, és addig beszél, amíg teljesen elcsavarja a fejed. A kérdés az, tényleg lát benned fantáziád, vagy csak kiéli romantikus hajlamait? Sajnos nem veszi észre, hogy ezzel könnyen megbántja a másikat. Pedig nem becsapni akar, ő is az igazit keresi. Ha az udvarlás alatt ő is szerelmes lesz, egy csodás kapcsolat kezdetén állsz vele.

Nyilas – a kihívást keresi

Elbűvölő kalandor, izgalmas történésekbe rángat bele. Te pedig szaladsz vele, mert ellenállhatatlan! Neki minden csábítás kihívás, minél nehezebb dió, annál motiváltabb lesz, hogy megszerezzen. Szeret birtokolni, de csak egy ideig. Szeret megszerezni, néha csupán egy éjszakára. Ha vele hoz össze a sors, csodás órákat élhettek meg együtt – de ő a legszabadabb csillagjegy, csak végső esetben kötelezi el magát.

Ikrek – mások jelzése indítja be

Társasági lény, szórakoztató, vidám, feltűnő. Megnevetettet és vonzza a tekintetet. És ha összetalálkozik a két szempár, az neki felhívás a keringőre. Ha magányos, vagy szomorú lelket észlel, megérzi, és igyekszik felvidítani. Dumájával levesz a lábadról, és máris a fellegekben érzed magad. A dolog kimenetele kétesélyes, mint az Ikrek kettőssége. Vagy valóban vágyik a társra, vagy csak a bolondját járatja veled.

(via herway)

Exit mobile version