nlc.hu
Horoszkóp

A Skorpió mindenkivel kikezd

Ezek a csillagjegyek állandóan flörtölnek

A nyár a könnyed flörtök évszaka. Egyes csillagjegyek mesterfokon űzik ezt, a leglehetetlenebb helyzetben is flörtbe bonyolódnak.

Egy ártatlan flört sokaknak a párkapcsolat mellett is belefér. Hogy kinek, hol van a határ, az az az adott két emberen múlik. De az biztos, hogy egyes csillagjegyek soha nem tudják visszafogni magukat.

randevú körhintán

Fotó: Unsplash

1. Szűz – meglepően kihívó

Bár sokaknak a visszafogottság jut rólad eszébe, a kacérság a természetedből fakad. Hol önkéntelenül, hol tudatosan küldöd a jeleket, miközben figyeled, ki csap le rá. Szívesen veszed a bókokat, néha a csókokat is, de nem adod könnyen magad.

2. Skorpió – a csábító

Nem csak a flörtöt, mint a csábítás eszközét imádod, de a szexet is. Legszenvedélyesebb csillagjegyként ennek mindnek mestere vagy. Szavaiddal, érintéseiddel is hódítasz. De míg a Szűzből ártatlanul jön mindez, te tudatosan teszed, az eredmény érdekében.

3. Oroszlán – a feltűnő

Lehetetlen nem rád figyelni, csupán ki kell választanod, mely szempárhoz szeretnél kapcsolódni. Ezután turbó fokozatba kapcsolsz. Nem csak a választottadat hengerled le, de mindenki láthatja: hogyan tettél szert az aznapi prédára. Show-műsor, mint mindig!

4. Rák – a biztonsági játékos

A flört egy megerősítés neked, hogy jó vagy, kellesz. Ez a játék biztonságot is ad, mert nyílt terepen vagy, szinte tét nélkül. Ezért bele is húzol, és szórod a jeleket. Persze hamar magadra veszed, ha valakinek nem tetszel, és visszahúzódsz a páncélodba.

5. Bak – a válogatós

Az élet minden területén válogatós vagy, de mindig megdolgozol a kitűzött célért. A flörtben sem mindegy, ki a személy, hosszasan vizsgálod a kínálatot. Nagyon szeretsz flörtölve vadászni, de nem vagy benne túl határozott: inkább csak célozgatsz, és próbálod magadra felhívni a figyelmet.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top