nlc.hu
Horoszkóp

Nem viccelnek, inkább megsértődnek

4 csillagjegy nem képes nevetni magán

A humorérzék nagyon sokszor átsegíti az embert a legnehezebb időkben is. Aki tud magán nevetni, az boldog ember – egyeseknek ez sajnos nem megy könnyedén.

Nem lehet mindenből viccet csinálni! Mondják azok, akik nem ismerik a humor felszabadító erejét. Valójában nincs olyan téma, amit adott helyzetben ne lehetne kifigurázni. Aki nevetett már együtt a barátaival a legsötétebb pillanatokban, az tudja: a nevetés gyógyír, csak a saját korlátainkat kell átlépni!

sértődött nő

Fotó: Unsplash

Bak (december 22. – január 19.)

Úgy érzed, hogy nem vesznek eléggé komolyan, ha többet viccelődsz. Éppen ezért nem is vagy gyakorlott, sajnos sokszor nem értik a poénjaidat. Pedig van humorod, csak kevesen ismerik a vicces oldaladat. Túl komoly vagy az emberekkel, és az élet dolgait is nagyon szigorúan veszed. Lazíts, és meglátod: szinte új világ nyílik.

Rák (június 22. – július 22.)

Vidámnak, optimistának ismernek, de hajlamos vagy egy időre elfelejteni a nevetést. Ilyenkor komorrá válsz, és a depresszióhoz is közel kerülhetsz. Ráadásul a legkedvesebb viccen is megsértődsz… Nagyon érzékeny vagy, így pontosan ismerned kell a nevetés gyógyító hatását! Nézz vígjátékot, olvass vidám könyvet, találkozz a nevetős barátokkal. Ez helyrebillenti a lelkedet. Tedd ki emlékeztetőnek: „Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő.”

Skorpió (október 23. – november 21.)

Érzékeny vízjegy vagy, roppant bonyolult lélekkel. Nevetsz, pedig belül teljesen más zajlik. Ha pedig megbántódsz azon, amire nevetést színleltél, hajlamos vagy bosszút forralni. Pedig a megtorlás semmit nem old meg, főleg vidám nem leszel tőle. Tanulj meg magadon nevetni, vagy tölts több időt olyanokkal, akikkel őszintén tudsz együtt nevetni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Precíz, kidolgozott, tökéletes életedbe egyszerűen nem fér bele a mókázás. Illetve úgy gondolod, annak valami különleges helye és ideje van, amit mindig tologatsz. Hiába érzed tökéletesnek az életedet, nem leszel boldog, amíg a vidámságnak nem hagysz teret. Tölts el egy kis időt vicces barátok társaságában, és vigyél haza egy kicsit az élményből.

(via astrology zone)

Ez is érdekelhet nevető lányok napraforgóban Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top