Ne félj, ha szellem van a házban!

nlc | 2021. Augusztus 10.
Ha hiszel a szellemek létezésében, jobb szembenézni a tényekkel. Bizonyosodj meg, hogy van-e szellem a házban, majd küldd el.

Kevesebb az energiád, furcsa jeleket tapasztalsz magad körül, talán még furcsa zajokat is hallasz az otthonodban? Valószínűleg szellem jelenlétét érzed az otthonodban. Ha ebből az öt jelből legalább hármat észlelsz, ne ess kétségbe. Létezik néhány egyszerű módszer, hogy megszabadulj tőle.

Fotó: Unsplash

1. Nem vagy egyedül

A legerősebb jel lehet a szellem jelenlétére, amikor úgy érzed, nem vagy egyedül a lakásban, házban – pedig senki más nincsen otthon. Árnyakat is láthatsz, vagy ami egészen ijesztő lehet, olyan érzésed van, mintha valaki figyelne.

2. Különös zajok

A motoszkálást, finom neszeket akár egy egér is okozhatja a konyha környékén. De ha sóhajokat, beszédfoszlányt, vagy léptek zaját hallod, ne készítsd az egércsapdát. Ezek az emberi neszek teszik bizonyossá, váratlan vendéged akadt.

3. Törékeny üveg

Ha eddig nem szoktál eltörni tárgyakat, de mostanában többször pattan el üvegpohár, vagy tükör körülötted, az is lehet szellem műve. Hiába figyelsz oda jobban, és tolod be a falhoz a vázát vagy nippeket: rejtélyes módon ugranak le a biztos helyükről.

4. Kószáló tárgyak

Bár néhányan magunktól is képesek vagyunk lehetetlen helyekre tenni holmikat, ha túl sűrűn fordul elő, az gyanúra ad okot. Néha eltűnnek úgy tárgyak, hogy máshol bukkannak fel, de van, ami soha nem kerül elő… biztos, hogy egy szellem szórakozik.

5. Fáradtnak tűnsz

A szellemek elszívhatják az energiádat. Ha semmi más oka nem lehet, hogy folyton fáradt vagy, nem tudod magad kialudni, akkor a szellem lesz az oka. Itt az ideje, hogy megszabadulj tőle, mielőtt annyira enerválttá válsz, hogy az egészségedre megy.

(via gostica)

Exit mobile version