Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. augusztus 20-22. – Tegyétek harmonikussá a hosszú hétvégét!

Székelyhidi Ágnes | 2021. Augusztus 20.
Nem örülhettek felhőtlenül a hosszú hétvégének a szerelmi horoszkóp szerint, mert több bolygó szembenállás is lesz az égen, ami próbára teszi a szerelmetek harmóniáját. A vihar, zápor, zivatar nem csak a nyári strandidőt veszélyezteti…

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Harmóniában (fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégi bolygó szembenállások kizárólag abban az esetben érintik a kapcsolatotokat kellemetlenül, ha gyerekesen reagáltok egymás kérdéseire, kéréseire. Elég, ha te békésen viselkedsz. Ezzel könnyedén megelőzheted a konfliktusokat.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A családoddal és a karriereddel kapcsolatos gondjaid megmérgezhetik azt a hosszú hétvégét, amit annyira vártál. Semmiképp se engedd, hogy a párkapcsolatod, ill. a közös programok lássák kárát! Inkább adjátok át magatokat a lazításnak!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Félreértésekből hatalmas összetűzések lehetnek, ha belekötsz szavakba és/vagy belemész apró-cseprő szócsatákba. A kedvesed nem a vitapartnered. Szóval ne provokáld! Csak így érheted el, hogy a kapcsolatotokba ne rondítson bele a vita.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A legjobb az lenne, ha a pénztárcádat odaadnád a párodnak, hogy most ő intézze a bevásárlást. Ezzel felszabadulhatnál az alól a nyomás alól, ami az anyagiakat övezi. És így van esélyetek egy szép, meghitt, szerelmes hétvégére…

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hosszú hétvége nézeteltéréssel kezdődik és nézeteltéréssel zárul. Legalábbis az égi folyamatok szerint. Ezt csak úgy tudod megelőzni, ha nem sértődsz meg, és nem sérted meg a szerelmedet. Ez most kizárólag rajtad múlik. Nem a másikon.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most jön ki rajtad az a fáradtság, ami az elmúlt napok, hetek alatt felgyülemlett benned. Szólj a párodnak, hogy ne szervezzen óriási kirándulásokat, falmászást, raftingot, mert neked pihenésre, sőt lustálkodásra van szükséged!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A barátaitok vagy a gyerekek duzzogását semmiképp se vedd át! Nem tehetsz arról, hogy valami nem az ő akaratuk szerint alakul. Vedd észre, hogy nem neked kell megoldanod azt! Inkább fókuszálj a szerelmedre, és járj a kedvében!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Már megint a család: a hosszú hétvégére annyi feladatot adnak, hogy képtelenségnek tűnik az, hogy kettesben legyetek. Pedig nem tehetitek meg, hogy mind a három napon másokkal foglalkoztok. Tessék időt szakítani önmagatokra és egymásra!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Őrület lesz az utakon a hosszú hétvégén. Ennek tudatában keressetek egérutat, olyan útvonalat, ahol nem kell a dugóban ülnötök! Máskülönben a drága időtök tötyörgéssel és bosszankodással telik. Ez pedig luxus lenne…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden esélyetek megvan arra, hogy csodálatos hétvégét töltsetek együtt. A feszült konstellációkat megúszhatjátok, ha nem másokkal, hanem egymással foglalkoztok. Előre beszéljétek meg, hogy ez a hosszú hétvége kizárólag kettőtöké!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hiper érzékeny leszel szinte egész hétvégén. Bármin és mindenen képes leszel felhúzni az orrodat. Nem tehetsz arról, hogy most ilyen erősen szenzibilissé válsz. A kedvesed megért, ha tudatod vele, hogy nem ő az oka ennek.

Párban (fotó: Pixabay)

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mindketten tele vagytok ötletekkel a hosszú hétvégi programok kapcsán. Vigyázz, mert ezek eltérőek lehetnek. Jobb lenne, ha egyeztetnétek, és összehangolnátok az elképzeléseiteket. Nehogy feszültség támadjon! Kár lenne…
 

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version