nlc.hu
Horoszkóp

A számmisztika megmutatja, mit szeretnél a szerelemtől

Számold ki, milyen párkapcsolatra vágysz!

A számmisztika szerint a születési számod meghatározza a személyiségedet, és azt is: milyen párkapcsolatot szeretnél?

Nagyon egyszerű kiszámolni, te hova tartozol a számmisztika szerint. Add össze a születési dátumod számjegyeit, amíg csak egy számjegyet kapsz: 1980.07.17. = 33, 3 + 3 = 6 – ebben az esetben te hatos vagy. Számolj, és nézz szembe a tényekkel!

szerelmespár

Fotó: Unsplash

1 – az egyes első akar lenni

Az egyetlen akarsz lenni, megköveteled a tiszteletet és figyelmet a párodtól. Ő pedig legyen okos, izgalmas, nagyon vonzó, és anyagilag is álljon jól: te mindenben a legjobbat akarod.

2 – a megbízhatóság a legfontosabb

Gyengéd és hűséges társra vágysz. Számára is legyen ugyanolyan fontos a család és a családalapítás. Ha a megbízhatatlanság szikrája is felmerül, vége a kapcsolatnak.

3 – aktív, kalandos élet

Izgalmas, aktív társat szeretnél, akivel az élet csupa kaland. Halálod az unalom, ha rövid távon kiderül, hogy az illetővel nem lehet órákig beszélgetve kalandozni, nem ő az igazi.

4 – a rendezettség a lényeg

Magad is ilyen vagy, a társad is legyen nagyon jól ápolt, tanult, rendezett. Fontos, hogy együtt megteremtsétek az anyagi biztonságot, és otthonotok is tökéletes és tiszta legyen.

5 – luxus és izgalom

Luxusra vágysz, és vidámságra a jövendőbeliddel. Változatos környezetre, egzotikus utazásokra. Együtt még többet érhettek el az éltben, feltéve, ha ő is tiszteli a függetlenségedet.

6 – gyengéd kényeztetés

A legfontosabb számodra, hogy mindig kimutassa a párod a szeretetét. Ha nem kapsz elég szeretetet, bele is betegedhetsz. Ajándékokkal és kényeztetéssel levehető vagy a lábadról.

7 – csak a belső számít

Nem lehet téged ajándékkal megvenni, csak az számít, milyen a másik lelke. Nagyon nehezen nyeri majd el a nagy ő a bizalmadat, viszont akkor rendkívül színes, mély kapcsolat áll előttetek.

8 – szenvedélyek vihara

Erőteljes szexualitás, szórakozás, kalandvágy. Csak azzal vágsz bele, aki hasonlóképpen él, és megküzd érted. A közös élet kihívásokkal teli lesz, de őrülten izgalmas és szenvedélyes.

9 – tökéletes párra várva

Végtelenül kedves vagy, elfogadó és sokszínű. A szerelmed olyan, mint te vagy: csakis azonos értékrendű emberrel tudsz együtt élni. A másik feled lesz, akivel együtt szárnyaltok.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top