nlc.hu
Horoszkóp

Számold ki, 5-ös vagy-e a születésed szerint!

Ilyenek az 5-ösök a számmisztika szerint

Az ötös szám sokaknak meghatározó. Ez talán összefügg a hazai iskolai osztályozással is, de az öt ujj, az ötös szám a növényvilágban, szintén megalapozza a vonzódásukat.

Az ötös számmal sokkal gyakrabban találkozunk, mint gondolnánk. Lábujjaink, kézujjaink száma, az ötágú karácsonyi csillagok, a virágok csészeszirmai, egy keresztben félbevágott alma öt magháza – és még sorolhatnánk. Sőt, ha születésed száma is ötös, még közelebbi kapcsolatban vagy vele. A születésed száma meghatározza az egész életedet, és az egyes számok jellemzőjével sokkal jobban megismerheted önmagadat, de másokat is.
Így számold ki: ha például a születésnapod 1986.08.09. – akkor össze kell adni a számokat, amíg egy számjegy marad.
1 + 9 + 8 + 6 + 8 + 9 = 41, 4 + 1 = 5

gyümölcsök fűszerek

Fotó: Unsplash

Nem szeretnek drámázni

Az ötös szám szülötteinek élete kiegyensúlyozott. Mivel nem szeretnek drámázni, problémázni, helyette inkább a problémák gyors és egyszerű megoldását keresik. Izgatja őket az újdonság, a kaland, a felfedezetlen területek, járatlan utak. Ami jól hangzik, de sajnos az újítók sorsa, hogy a kalandvágy távol tartja őket a szeretteiktől. Néha fizikailag és sokszor lelkileg is. Meg kell tanulnia olyan kapcsolatokat építeni, ahol ezt mindkét fél kezelni tudja, és egyikük sem megy tönkre benne.

A jelenben élnek

Mindig a mának élnek, gondtalanok, de nem felelőtlenek. Fontos számukra a pillanat megélése, az élmények. Nem törődnek a holnappal, nem kuporgatnak, élvezik az életet. Szabad szellem, haladó gondolkodás jellemző rájuk.

Szerelmi életük

Vonzó, figyelemfelkeltő és karizmatikus személyek az ötös szám szülöttei. Gondtalanságuk, erős fizikai kisugárzásuk rengeteg kalandot hoz az életben. Imádnak flörtölni, és párkapcsolatban sem hagynak fel ezzel az ártatlan, de sokszor bántó viselkedéssel. A párjuk sokszor érezheti magát mellőzöttnek, teljes joggal.

Negatív tulajdonságok

A nyughatatlanság és türelem egyértelműen nem erényes tulajdonságuk. Magánéletben és karrierben egyaránt hajlamosak egyik dologból a másikba ugrálni, ha valamit nem találnak kielégítőnek. Ez az elégedetlenség ahhoz is vezet, hogy nem fókuszálnak adott feladatra, emberre – így nem is olyan nehéz véget vetni a kapcsolatnak.

Ezek hoznak nekik szerencsét:

  •  Elem: föld
  •  Égitest: Jupiter
  •  Szerencsenapod: szerda
  •  Szín: zöld
  •  Szerencsekő: smaragd
  •  Szám: 23
  •  Szerencsés hónapok: január, május, július
  • Fém: arany
  • Legszerencsésebb kezdőbetűk (keresztneveknél): F, H, N, X
  • Legjobb irány: Észak

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top