nlc.hu
Horoszkóp

Az egyes szám szülöttei a számmisztika szerint

Ilyenek az 1-es szám szülöttei a számmisztika szerint

A számmisztika alapjaként a 9 számjegy jelentését érdemes megismerni. Az 1-es számhoz pedig nem is találhatunk jobb alkalmat, mint az újév első napját.

A számmisztika alapján az egyes számokhoz sajátos személyiségjegyek és jellemzők tartoznak. Hogy mik ezek, azt elárulja a számjegy, ami a születésünk napjához kötődik 1 és 9 között. Ez a születési dátumodból roppant egyszerűen kiszámolható. Ha a születésnap 1985.05.09. – akkor össze kell adni a számokat, amíg egy számjegy marad.
1+9+8+5+5+9 = 37, 3+7 = 10 = 1+0 = 1

egyes szám tengerpart kék éggel

Fotó: Unsplash

1. Vezető egyéniség

Az egyes szám képviselője eredeti, erős és rengeteg újító gondolata van. Nem szeret senki parancsai, akarata szerint élni, a maga ura. Mindig valami újba vág, ő kezdeményez a környezetében elsőként. A vezető beosztású emberek, nagy cégek alapítói, vagy feltalálók is többnyire az egyes számhoz tartoznak.

2. A nap is rá süt

A nap a meghatározó égitest az egyesnek, a legerősebb hatással van az életére. A nap a világunk éltető ereje, világosságot ad, fényességet, és segíti a kreatív energiákat. Akit a nap támogat, elér az életben mindent, amit szeretne, olyan hatalmat és erőt biztosít számára.

3. Karrierje magasra ível

Bármilyen szakmába kezd, mindenhol sikereket ér el. Önálló, ambiciózus. Nem szereti, ha hátráltatják, ha döntésképtelenek veszik körül. Ha valahol nem tud kiteljesedni, továbblép, és magasabbra jut. 
Nem jelent problémát konfrontálódnia, gyakran féltékeny és makacs is. De mindez bátorsággal és ígéretekkel társul, amiket betart. Mindig ő lesz az, aki tenni fog másokért.

4. Szerelem és család

Szavahihető és hűséges partner. Nagyon romantikus, szereti ajándékokkal elhalmozni kedvesét. Együttműködő társ, a vele való hosszú kapcsolat titka, ha megvan a saját ideje és tere, azaz a hobbija és barátai is teret kapnak. 
Nagyon kiegyensúlyozott és felelősségteljes szülő válik belőle. Tiszteli a család idősebb tagjait is, ugyanígy saját párját és gyermekeit. A családi élettel kapcsolatos döntéseit párjával együtt, minden körülményt figyelembe véve hozza meg.

 5. Ezek hoznak neki szerencsét:

  •         Elemed: tűz
  •         Égitested: nap
  •         Szerencsenapod: hétfő
  •         Színed: fehér
  •         Szerencseköved: hegyi kristály
  •         Legjobb szám: 1, 2, 4, 7
  •         Szerencsés hónapjaid: január, március
  •         Fémed: ezüst
  •         Legszerencsésebb kezdőbetűk (keresztneveknél): A, B, K, S
  •         Legjobb irány: Észak-Kelet

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top