Ezért szabotálja 3 csillagjegy a párkapcsolatot

nlc | 2021. Szeptember 02.
Nagyon vágynak a szerelemre, mégis úgy alakítják a dolgokat, hogy ők maguk taszítják el a párjukat. Miért teszi ezt a három tűz elemű csillagjegy?

Meg kell tanulni felülkerekedni a jellemhibáinkon, és tudomásul kell venni, hogy fejlődni mindig lehet.
Amikor valakire rátalál a szerelem, és mégis szabotálja a párkapcsolatát, a lelke mélyén rejlő félelmek állnak a boldogság útjába.

Fotó: Unsplash

Kos: nem hisz magában

Meglepő, hogy mi lakozik a Kos lelke mélyén. Ő maga egy derűs, optimista ember, de mégis képes magát addig nyomasztani negatív gondolatokkal, amíg el nem hiszi azokat. Annyira meg akar felelni, hogy nem érzi magát elég jónak a párjához, végül az önbeteljesítő jóslat célba ér. Egyre többet hibázik, egyre jobban eltaszítja őt: pedig nagyon vágyik a szerelemre.

Oroszlán: ő nem lehet gyenge

Nem képes elfogadni, hogy az érzékenység nem egyenlő a gyengeséggel. Nem meri megosztani az érzéseit, és a leggyengédebb helyzetekben is csak keménykedik, fölényeskedik. Pedig nagyon közel áll a tökéletes kapcsolathoz, csak engednie kell. Ha egyszer végre megnyílik, és teret ad a másiknak, rájön: teljesen feleslegesen játszotta meg magát.

Nyilas: inkább menekül

Retteg a felelősségvállalástól, az elköteleződéstől. Lehet, hogy már elszalasztotta az igazit, hiszen soha nem mert ott maradni egyik választottja mellett sem. Az a meggyőződése, hogy őt birtokolni akarják, és béklyóba kötni. Pedig így nem találhat rá a szabad, végtelen szerelem. Ha egyszer megtanul bízni, csodálatos érzésekben lesz része neki és párjának is.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version