Ezeknek a csillagjegyeknek szuper lesz a szeptember

nlc | 2021. Szeptember 09.
A szeptember az átmenet időszaka, és mindenki számára sajátos üzenetet hordoz. Három csillagjegy különleges ajándékot kap, és csodás hónapnak néz elébe.

Ahogy a Nap a Szűzbe lép, lezárja a nyári időszakot, és segít elmélyíteni a nyáron gyűjtött érzéseket, tapasztalatokat. Készülj föl te is a szüret, a betakarítás időszakára, ahogy minden érlelő napsugár gondolattá, érzéssé, fejlődéssé alakul a lelkedben, elmédben. Ha a három csillagjegy egyike vagy, élvezd már most ezt a csodát!

Fotó: Unsplash

Szűz: új kalandok várnak

A születésnapod is hozzátesz a jó energiához, hiszen nagyon sok embertől kapsz pozitív megerősítést. Mindez arra sarkall, hogy kipróbálj egy halom új dolgot, és belevágj azokba a tervekbe, amiket jó ideje dédelgetsz magadban. A csillagok állása most elég bátorságot, önbizalmat ad, hogy mindent sikerrel befejezz, és minden gyümölcsözzön, amivel csak próbálkozol.

Mérleg: merj versengeni

A barátaid, a családod és ha van, a kedvesed is annyi kényeztetéssel és szeretettel vesz ekörül, hogy szinte a felhők fölött lebegsz. Használd ki ezt a szeretet-energiát, és alakítsd át a földhöz ragadt ügyeidben: karrierben, anyagiakban. Ilyen csapattal a hátad mögött, bármibe belefoghatsz, ott lesznek biztos hálóként. Legyél határozottabb, versengj nyugodtan: most melletted állnak a csillagok.

Skorpió: belülről ragyogsz

A Vénusz hihetetlen önbizalmat hoz most neked, bár még messze a Skorpió hava. Gyönyörűnek, sugárzónak érzed magad, és olyan békét érzel önmagaddal kapcsolatban, amilyet még soha, felnőtt életed során. A szeretteid is észreveszik a csodás kisugárzásodat, de idegenek is. Ne félj ismerkedni, most olyan embereket vonzol magad köré, akikkel tartós kapcsolatok alakulnak ki, még egy új szerelem is esélyes.

(via elitedaily)

Exit mobile version