nlc.hu
Horoszkóp

A Szüzet a legjobban egy másik Szűz érti meg

Szűz és Szűz: ilyen lesz kettőjük párkapcsolata

Senki nem értheti meg jobban a Szüzet, mint egy másik Szűz. Két maximalista, akik legfeljebb azon versengenek: ki a tökéletesebb?

Tökéletesen rendezett lakás, maximálisan szervezett élet – valahogy így néz ki, amikor két Szűz csillagjegyű (augusztus 23. – szeptember 22.) összeköti az életét. Mivel mindenkinél bonyolultabb és magasabb elvárásai vannak a leendő párjával szemben ennek a csillagjegynek, a legegyszerűbb és a legkézenfekvőbb társat választani a többi Szűz közül.

szerelmespár autóban

Fotó: Unsplash

Fantasztikus szexuális összhang várható

Biztos alapokon nyugszik a páros vonzalma, bár a kezdetekben a tökéletes élményre való törekvés megtörheti a varázst. Mindketten szívesen vesznek el a részletekben, és nagyon szeretnek a másik kedvére tenni.
Bár a csillagjegy neve a szendeség és az ártatlanság szinonimája, egyáltalán nem prűdek az ágyban. Nyitottak minden kísérletezésre, és az sem kérdéses, hogy nem jelent gondot kipróbálniuk némileg perverzióba hajló izgalmakat az ágyban. Az idő elteltével az összhang csak fokozódik: minél jobban ismerik egymást, annál szenvedélyesebbek lesznek az együttlétek.

Érzelmileg is remekül összeillenek

Hajlamosak magukba fojtani az érzelmeket, de erre is megoldás a Szűz-Szűz páros. Két roppant gyakorlatias, és kiváló problémamegoldó ember kerül össze, akik hamar rájönnek, könnyebb lesz megoldani a gondokat, mint elásni.
Azt kell megtanulniuk, hogy engedjék magukat sebezhetőnek mutatkozni a másik előtt, ha kifelé nem is. Nagyon szeretnek segíteni másoknak, így fontos, hogy együtt még erősebbnek látszanak. Lassan nyílnak meg egymás felé, de nagyon szoros, nagyon bizalmi kapcsolódás épül ki a szerelem mellett.

Mi lehet a gond?

Ha ők ketten arra figyelnek, hogy mi a rossz, és min kéne javítani a kettejük kapcsolatán, könnyen elvész a varázs, és eltűnik a dolgok jó oldala. Kevésbé kritikusnak kell lenniük magukkal szemben.
Ezenkívül az egójukat kell félretenni, mert ha külön-külön fejlődni vágynak, eltávolodhatnak egymástól. Ha képesek megtalálni, hogyan erősítik egymást, és hogyan fejlődhetnek együtt, nagyon boldog, hosszú közös életnek néznek elébe.

(via bustle)

Ez is érdekelhet boldog pár ősszel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top