Horoszkóp

Ezzel a szexpózzal készülj, ha a 3 csillagjegy egyikével találkozol

Tart a kapcsolat egy ideje, de bármikor szívesen leped meg valami újdonsággal az ágyban. Vagy éppen túl vagy pár randin, és ideje lenne vízszintes vizekre evezni. Keresd a csillagjegyét, és repítsd a mennyekbe a párodat.

Valami újat kipróbálni a szexuális életben a legtöbb pár számára jól sül el. Természetesen ne teljesíthetetlen extrém dolgokra gondolj, vagy arra, hogy a legszelídebb embert egyből egy durva szado-mazo műsorra kell kényszeríteni. Csak szépen, lassan, mindenkinek a személyisége (és persze a csillagjegye) alapján rávezetni, hogy van élet a misszionárius pózon túl is. Legfeljebb kiderül, hogy neki igazából az a kedvence.

szexi

Fotó: Pixabay

Rák: klasszikus lovaglópóz

Az érzékeny és érzelmes Rák egy szende lény, akit ha eléggé beindítottál, képes szexre éhes vadállattá változni. Nagyon szeret csókolózni, és a nyelvével végigsimogatni a testedet. Egyik kedvence a szexben, hogy a behatolás pillanatában csodálhatja a párja kéjtől eltorzuló arcát. A másik boldogságától érzi magát igazán jó szeretőnek, így a célja, hogy minél több élvezetet okozzon. Az egyértelmű kedvence a lovaglópóz, amikor láthatja a másikat, és irányítani tudja az aktust. Bármi másban szívesen benne van, de a lovaglópóz számára a mindenkori befutó.

Oroszlán: irányítás kutyapózban

Az ágyban ő a rocksztár, az alfa és az omega. Imádja megmutatni a képességeit, fontos neki a visszajelzés, azaz leginkább az elismerés. Nem meglepő, de a kedvence a kutyapóz, mert ebben érzi magát a legerőteljesebbnek. Itt az övé a teljes irányítás, akkor fokozza a tempót, amikor csak akarja, és ő dönt a befejezésről is. Amikor mögötted van, szereti hallani, hogy mennyire akarod őt. Ha pedig mocskosan beszélsz, az annyira beindítja, hogy pillanatok alatt elélvez. De ne félj attól, hogy beteljesedés nélkül maradsz: akkor fogja magát csak átadni az orgazmusnak, ha előtte már te is elélveztél, legalább egyszer.

Szűz: bármi, csak láthassa a szemed

A szűzies csillagjegy ne tévesszen meg, igazi szörnyeteg az ágyban. Persze jó értelemben. Ami pedig  pózokat illeti, nincs egy kimondott kedvence! Mindig megtalálja az aktuális pozitúrát, ami nagyon tetszik neki, és ragaszkodik hozzá egy darabig. Az egyszerű, letisztult szexet kedveli, nagyon-nagyon sok izgatással. Tudja, hogyan nyúljon a legérzékenyebb pontodhoz, és ahhoz is ért, hogy minél tovább nyújtsa, mielőtt bekövetkezik a robbanás. Szeret a szemedbe nézni, és érezni a kötődést szex közben. Felizgatják az arcod és tested rezzenései, a vonaglásod, és a nyögéseid. Amikor te a csúcshoz közeledsz, és hangosan teszed, ő sem bírja majd tovább.

(via herway)

Ezt olvastad már?

3 csillagjegy kedvenc szexpóza

Ez is érdekelhet szexicomb Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top