nlc.hu
Horoszkóp

Így készülj randevúra a Szűzzel

Pontosan érkezz, ha Szűzzel randizol!

Lehet, hogy éppen a születésnapján futsz össze azzal a Szűz jegyűvel, akitől megdobban a szíved. Hogy sikerüljön az első randevú, erre számíts tőle.

A Szűz csillagjegy (augusztus 23. – szeptember 22.) elsőre talán nem a legszórakoztatóbb randipartner. Inkább kíváncsian mér fel téged, mert tudni akarja, megnyílhat-e neked. De amint a bizalmába fogad, hűséges és szerető társra számíthatsz a személyében.

boldog pár ősszel

Fotó: Unsplash

Érkezz pontosan

Imádja megtervezni a dolgokat, és hatalmas erény számára, ha valaki betartja a megbeszélt időpontot. Ha te laza és spontán vagy, elsőre furcsa lehet az ő tökéletesen megtervezett világa. Persze, lehet vele is opciókról beszélni, de szüksége van rá, hogy előre tudja, milyen A, B, C, D… terveid vannak. Na jó, ez így egyáltalán nem tűnik spontánnak, de majd élőben megtapasztalod, ki, mennyit bír engedni.

Az ördög a részletekben rejlik

Nehéz lesz ezt figyelmen kívül hagyni, de  Szűz minden apróságot elraktároz magában, amit megtud rólad. Ne ijedj meg, egyszerűen kiváló memóriája van, és így próbál teljes képet kapni rólad. Sőt, milyen jó lesz, ha olyan meglepetésekkel rukkol elő, amiről már rég elfelejtetted, hogy említetted neki.

Nehezen nyílik meg

Számíts rá, hogy az első néhány randin nem is leszel biztos benne, mit érez irántad. Ez a zárkózottsága miatt van, de ennek van egy előnyös oldala is. Akit a bizalmába fogad, ahhoz végtelenül hűséges. Barátság, szerelem: mellette hű társra lelsz.

Szörnyen kritikus

Ami szintén meglepő lehet, hiszen a legtöbb ember nem mondja ki, amit valójában gondol. Ez kifejezetten jó jel, azokkal a legőszintébb, akiket valóban kedvel. Vedd úgy, hogy kaptál egy tükröt vele, és fejlődhetsz általa.

Gyakorlatias és független

Akár úgy is érezheted, hogy semmi szüksége nincs egy Szűz jegyűnek a párkapcsolatra. Hiszen nagyon jól elvan egyedül, mindig rendezett a lakása, az anyagi helyzete, és rendkívül gyakorlatiasan éli az életét. Pedig csak arról van szó, hogy ettől olyan magabiztos. Szeresd őt, és élvezd, hogy ilyen társsal vághatsz neki az életnek.

(via astrology answers)

Ez is érdekelhet szomorkás nő egy asztalnál Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top