nlc.hu
Horoszkóp

Depresszióra hajlamos csillagjegyek

Ez a 4 csillagjegy hajlamos a depresszióra

A következő csillagjegyek rendkívül érzékenyek, és hajlamosak kevésbé derűsen látni a világot. Víz jegyű vagy? Akkor ne csodálkozz, ha te is ezt a tábort erősíted!

A depresszióra való hajlam egy nagyon sok tényezőből álló dolog, néhány kutatás azonban azt igazolja, hogy van összefüggés a depresszió és a csillagjegyek között. Depresszióra hajlamos csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/Alpgiray Kelem)

A Halak szenved a leginkább a depressziótól

A Halak a legkülönlegesebb csillagjegy, kedves és szeretetre méltó, ennek ellenére gyakran önmagát pusztítja, és a realitástól teljes mértékben eltud rugaszkodni. Álmodozó típus, aki a rózsaszín felhők között lebeg, egy kitalált, saját világban él, de amikor visszacseppen a realitásba, akkor óriásit csalódik, és depresszióssá válhat. Csendben szenvedő típus. A Halaknak ahhoz, hogy elkerüljék a depressziós állapotot el kell fogadniuk, hogy nem tudnak mindenki kedvében járni.

A Rák a leghullámzóbb

A Rák hangulata erősen hullámzó, hol az egekben, hol a pokolban érzi magát. Nagyon érzékeny típus, rendkívül gondoskodó és figyelmes. Mindig kicsit fontosabb számára az, hogy azok, akiket szeret, boldogok legyenek, mint a saját jólléte, ezért saját magát képes háttérbe szorítani annyira, hogy sokáig elnyomja az érzéseit. Egészen addig, amíg robban a bomba és hatalmas mélypontokat él meg.  Ahhoz, hogy a Rák igazán boldognak érezhesse magát, olyan párra van szüksége, aki megérti őt, elfogadja és érzelmi biztonságot nyújt számára. Amikor ez a támasz hiányzik az életéből, nagyon mély pontra kerülhet.  Fontos, hogy a Rák jegyűek elkerüljék, hogy begubóznak és csak arra várnak, hogy a dolgok maguktól megoldódjanak.

Depresszióra hajlamos csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/bymuratdeniz)

A Skorpió a legszélsőségesebb

Nagyon mélyek és intenzívek az érzései, szenvedélyes, rendkívül érzékeny típus. Amikor igazán szerelmes, minden érzését beleadja a kapcsolatába, nem véletlen, hogy amikor az már nem működik, elönti őt a szorongás és a szomorúság. A depressziót nála a magány, az elhagyottság, a veszteség érzése váltja ki a leginkább. A Skorpiót kezelni sem egyszerű, hiszen sosem ismerné be, mennyire depressziós vagy mennyire megviseli őt például a szakítás.  Mivel a Skorpió eleme a víz, meg kell tanulnia, hogyan irányíthatja az érzelmeit, ha ez sikerül, akkor a depressziót is letudja győzni.

Az Ikrek a legbonyolultabbak

Az Ikrek bonyolult emberek, akik hajlamosak intenzív érzelmekre, legyenek azok jók vagy rosszak. Az Ikrek rendkívül intelligensek, dinamikusak és beszédesek, de depresszióba eshetnek, ha olyan helyzetben találják magukat, ahol nem tudják szabadon kifejezni elképzeléseiket. Míg egyes csillagjegyek inkább csendben szenvednek, az Ikrek depressziójukat és belső problémáikat a külvilágra vetítik.  

Olvass sztárokkal készült interjúkat is: 

(Nyitókép: Getty Images/Alpgiray Kelem)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top