Szinte két személyiség lakik ezekben a csillagjegyekben

nlc | 2021. Szeptember 24.
Új kapcsolat, új munkahely, vagy egyszerűen csak egy házibuli csupa ismeretlennel: mindenki igyekszik a legelőnyösebb oldalát mutatni. De vajon mi van mögötte?

Mind a három levegő elemű csillagjegy kedves, okos és szórakoztató. De ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ők szeretnék… nem biztos, hogy a közelükben akarsz lenni. Persze jó barátként támogatod a másikat, de ha éppen a negatív oldalukkal találkozol először, nem biztos, hogy bármilyen kapcsolatba bonyolódsz vele.

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Extra barátságos, kedves, vidám és szórakoztató: ezzel az emberrel soha nem unatkozol! Amikor először találkozol vele, megfog az érdeklődése, nyitottsága, és szinte azonnal elindulnál vele a világ végére is. Amin te görcsölsz, azt ő lazán veszi: milyen egyszerű lehet vele az élet.
De sajnos az Ikrek nem mindig ilyen. Rossz időszakában átfordul döntésképtelen, izgága fráterré, aki nemhogy kalandos, de hajmeresztő dolgokba vinne bele. A lazasága elillan, a stressztől görcsbe rándul: jobb, ha inkább magára hagyod.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Ha ránézel, harmónia és elegancia árad belőle. A társaság láthatatlan középpontja, könnyedén társalogva gondoskodik, szórakoztat mindenkit. Békére és egyensúlyra törekszik, megszépül körülötte a világ.
Mindez tökéletesen igaz, ha jól érzi magát… Viszont ha kibillen, vagy felbosszantják, egy fúriává változik, mindenkibe beleköt, harcias és veszekedős lesz. Mindennel elégedetlen, nem találja a helyét, és még rád sem lesz kíváncsi.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vonzza az újdonság, a megismerés. Rengeteget tud a világról, imádja az utazást, új kultúrák felfedezését. A kihívások nem zökkentik ki, és mindezt vidáman teszi, megnyerő stílusban. Sok barátja van, elismerik és tisztelik.
De ő sem mindig ilyen pozitív. Ha kicsúszik a lába alól a talaj, megbízhatatlan lesz, kiábrándult, és még depresszióra is hajlamos lehet. Barátságban is nehéz ilyenkor mellette, párkapcsolatban pedig egyenesen kiábrándító.

(via astrologyanswers)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version