Ezt tanácsolják a spirituális üzenetet hordozó tollpihék

nlc | 2021. Október 19.
Bármilyen természetes apró tárgy, egy kavics, egy fadarab, vagy egy csont is hordozhat üzenetet. A tollpihék is szólnak hozzád, fejtsd meg!

A madártoll a szabadság, a szárnyalás jelképe. Számos természeti nép használja mágikus célokra, de utalhat angyali jelenlétre is – és soha nem véletlen, ha váratlanul egy tollpihe kerül az utadba. Ha úgy érzed, valamiért meg kell tartanod, ne állj ellen a belső hangnak! Készülhet belőle amulett, álomcsapda, és meg is fejtheted az üzenetét.

Üzenete érkezett az univerzumtól! / Fotó: Unsplash

Keresd a kérdést

Mielőtt értelmezni próbálod a toll jelentését, egy kicsit merülj el magadban. Mi az, amiben útmutatást vársz? Az életed mely területe foglalkoztat, hol van szükséged változásra, fejlődésre? Ezzel önmagadat is segíted, hogy megtaláld a választ, és a spirituális üzenetek is értelmezhetővé válnak.

Árulkodó színek

A tollak színe a kiindulópont, így már világosabban tudsz következtetni, hogy milyen jó tanács érkezett az univerzum energiái által. Használd az ősi népek, az indiánok bölcsességét, és fogadd el, építsd be magadba, amit sugall neked.

Színkombinációk jelentése

(via yourtango)

Exit mobile version