nlc.hu
Horoszkóp

Jósolj őszi falevelekből

Mindenszentekhez közeledve minden varázslat felerősödik

Nincs két egyforma falevél, és most, az őszi színekben pompázók közül csodálatos darabokat gyűjthetsz. Olvasd ki belőlük a jövőt!

A természeti népek az ősi időkben és most is használják mágiára, jóslásra a lehulló faleveleket, állati csontokat, különleges fadarabokat. Biztosan érezted már, hogy az erdőt járva kapcsolódik a lelked a természethez – ezt az energiát alakíthatod tudássá, ha az őszi levelekből jósolsz magadnak.

őszi falevél

Fotó: Unsplash

Hulló falevelek

Gyönyörű látvány, ahogy a sárga levelek záporként hullanak szeles időben. Állj a fa alá, tedd fel a kérdésedet, vagy fogalmazd meg egy kívánságodat. Ha a jobb kezeddel tudsz elkapni egy lehulló falevelet, teljesül a kívánság, vagy igen a válasz a kérdésre. Sajnos, ha a bal kezeddel, akkor más utat kell keress.

Óvatosan a tűzzel!

Természetesen csak olyan helyen végezd, ahol lehet tüzet gyújtani, és biztonságos. Válassz, vagy száríts ki hét falevelet. Helyezd őket egymás mellé. Fogalmazd meg a kérdést, ami egy nehézséggel, problémával kapcsolatos. Gyújtsd meg a leveleket, és figyeld a füstöt! Minél egyenesebben, gyorsan száll a levelek füstje, annál gyorsabban, és akadályok nélkül lesz rá megoldás.

Gesztenyevarázs

Keress egy ötujjú gesztenyefalevelet. Öt fehér gyertyát helyezz el ötszög alakban, gyújtsd meg őket, ülj a közepére. Egy hosszú, piros fonállal tekerd és csomózd meg a gesztenyelevél mind az öt ujját, és mondd el a kívánságodat mind az ötször. Koncentrálj a kívánságodra, képzeld el, teremtsd meg gondolatban. Majd fújd el a gyertyákat, a levelet ásd el, a gyertyákat pedig esténként égesd egy kicsit, amíg el nem fogynak – ekkorra összeállnak a kívánságodat teljesítő energiák.

(via moodymoons)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top