Meglepő tények, amit nem tudtál a tüzes csillagjegyekről

nlc | 2021. November 17.
A tűz elem sokszor olyan meglepő tulajdonságokat vált ki ebből a három csillagjegyből, ami még a külsejükön is megjelenik.

Szenvedélyesek, határozottak, és szeretik, ha mindenki szereti őket. A tűz elemű csillagjegyek már fizikai megjelenésükkel is vonzzák a tekintetet. Ha jó passzban kapod el őket, vagy annyira jól állnak az önismerettel, hogy sok hibájukat legyőzték, szuper barátra, társra, vezetőre találsz személyükben.

Birizgáld az Oroszlán sörényét, és kiscicaként dorombol neked / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Tudtad, hogy a Kos fejjel megy a falnak? Valóban így van! Annyira képes elkalandozni gondolatban, hogy a legtöbbször ő veri be a fejét a csillagjegyek közül. Homlokán seb, vagy folt éktelenkedik: nagy valószínűséggel egy Kos lesz. Egyáltalán nem zavaró a habókossága, pontos meglátásai, példás céltudatossága, és ösztönző ereje miatt felnézhetsz rá.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az oroszlán sörénye a védjegye! A csillagjegy szülötteinek meghatározó testrésze a feje, erős állkapcsukról, büszke arckifejezésükről, és hatalmas, dús hajukról felismerhetők. Imádnak is vele foglalkozni: heti fodrász, hajkúrák, ápoló pakolások: ilyet egy Oroszlán szájából hallasz leggyakrabban. Ha jó pontot akarsz szerezni nála, ajánlj neki fejmasszázst!

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nem meglepő, hogy a Nyilas titokban hírnévre vágyik. Ha megfigyeled, hogyan fejezi ki magát, képzeld köré a filmes stábot: nem véletlen, hogy mindig az előnyös arcát mutatja, és igyekszik nagyon kifejezően beszélni! Azért ilyen jó történetmesélő, mert tudja, mivel lehet megfogni a közönséget. Vonzó külsejével akár sztárrá is válhat. Ha úgy látod, megvan rá az esély, bátorítsd!

(via talko)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version