nlc.hu
Horoszkóp

Így győzheted le az ellenségedet, ha tűz jegyű vagy

Győzd le kedvességgel az ellenfeleidet, ahogy a Kos!

Legtöbbünknek nincsenek ellenségei. De bármikor összehozhat az élet egy versengő, fellengzős emberrel, egy magából kivetkőzött baráttal. Nem árt, ha tudod: miként tudsz felülkerekedni.

A heves, vezető szellemű és eltökélt tűz elemű csillagjegyek vonzzák azokat az embereket, akik vetélytársnak tekintik őket. A Kost különösen felhergeli az efféle kihívás, nem véletlen, hogy mindig győzni akar. De ha nem is ellenség érkezik az életedbe, hanem egy olyan személy, akit a helyére kell tegyél, a horoszkóp szerint ennek titka is a csillagjegyedben rejlik.

nő bokszkesztyűben

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Te is remekül motiválod a környezetedet, viszont téged semmi más nem ösztönöz annyira, mint a versengés. Emiatt bárkiben ellenfelet látsz, és bármiben képes vagy versenyezni másokkal. Sokszor ellenséget látsz azokban, akik fellengzősen jobbnak tartják magukat. Viszont erővel ne próbáld őket legyőzni: mosolyogj rájuk kedvesen, és legyél te a jobb! Ettől teljesen megsemmisülnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szeretsz a középpontban lenni, imádod, ha ajnároznak. A rosszindulatúak ilyenkor kikezdik a magabiztosságodat, könnyen megsértenek azzal, hogy pojácának neveznek, vagy megkérdőjelezik az értékeidet. Ne húzd fel magad! Szervezz egy extra nagy bulit nélkülük. A többiek csak erről beszélnek majd, ők pedig pukkadozhatnak mérgükben.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Vidám vagy, optimista és irigylésre méltóan laza. Az irigyeidet ez bosszantja, és ellenségként tartják számon magukat. De neked nincsenek ellenségeid, egyszerűen élvezed az életet, és nem vagy hajlandó azokkal foglalkozni, akik erre képtelenek. Ez a legjobb, amit tehetsz: nézd őket levegőnek, és nem találnak fogást rajtad.

via

Ez is érdekelhet harcos boxoló nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top