nlc.hu
Horoszkóp

Tegyél a könnyű téli időszakért, ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas vagy

A legtüzesebb csillagjegyeknek is szüksége van rá: készülj a hideg napokra!

A tűz elem sok csodás lelki és testi tulajdonsággal ruházott fel. Ennek ellenére neked is tenned kell, hogy a szervezeted felkészülten várja a mínuszokat.

Bármilyen csodálatos megélni éghajlatunkon mind a négy évszakot, az időjárás egyik napról a másikra képes drasztikusan változni. Szerencsére az emberi szervezet fantasztikus, csak meg kell tanítanod, hogyan viselkedjen, amikor változás közeledik. Tűz jegyűként a tél gondolatától is fázol, de találd meg a csodát a téli hónapokban is: otthonod melegében értékeld át az életedet.

őszi ital

A forró csoki a test és lélek csodaszere / Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Az okos fejedet tartsd mindig melegen, így egy menő fejfedővel máris biztonságban lesz az érzékeny pontod. A szürke napok sajnos a fizikai teljesítményedet is rontják, de ne nyúlj drasztikus serkentőkhöz! Próbálj ki teákat, zöldség-gyümölcs italokat, figyeld meg, melyik napszakban mi frissít fel igazán. A holdkő kristály egyensúlyt hoz az életedbe, a fizikai állapotodért pedig energetizáló jógagyakorlatokkal tehetsz a legtöbbet.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Nagyon fontos, hogy a hátadat és a gerincedet átmozgasd minden reggel, innen indulhatnak a problémák. Nyújtózz meg, csavard, forgasd a törzsed, és néhányszor menj el masszíroztatni. A testedben izzó tüzet kardiogyakorlatokkal tudod szétárasztani, fuss, biciklizz, esetleg forró jógázz. Kényeztesd magad forró csokoládéval, közben merülj el önmagadban: a naplóírás segíthet új célokat kitűzni. Nyugtató, immunizáló aromaterápiával koronázhatod meg a felkészülést.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A keringési rendszered a gyenge pontod, tartsd melegen a kezeid, lábaid, napközben többször állj fel átmozgatni magad. Hajlamos vagy bármikor stresszelni magad, kezdj el légzőgyakorlatokat, rövid meditációt végezni, hogy távol tartsd a feszültséget. A tél számodra a befelé fordulás időszaka, végezz lelki nagytakarítást, ugyanekkor nem árt a testi méregtelenítés sem. Használj természetes tisztálkodó- és szépítőszereket, igyál gyógyteákat. A szerafinit kristály segít megszabadulni a negatív érzelmektől, gondolatoktól.

(via dailylife)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top