nlc.hu
Horoszkóp

Válassz párt 4 csillagjegy közül, ha tűz jegyű vagy

3 csillagjegy, ami legjobban passzol a tűz jegyekhez

A szenvedélyes és lelkes tűz jegyek energiáját nem képes mindenki elviselni hosszú távon.

A három tűz elem dominálta csillagjegy, a Kos, az Oroszlán és a Nyilas lobbanékonysága sok parázs vitát szülhet a párkapcsolatok során. Őszinteségükkel könnyen megbántják a másikat. Pedig egyszerű velük együttműködni, ha valaki rájön, az őszinteség egy játszmamentes, letisztult kapcsolathoz vezet. Ha egyike vagy a háromnak, válassz társat az alábbi útmutatás alapján, így gyorsabban megleled az igazit.

pár tábortűzzel

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A legjobb választás: Ikrek, Oroszlán, Nyilas, Vízöntő
Imádsz vitázni és versengeni, de mágnesként vonzó személyiséged mellett ezek az apróságok eltörpülnek. Erős személyiséged mellett kiváló társak lehetnek tűz elemű csillagjegyek, az Oroszlán és a Nyilas.
Az Ikrek és a Vízöntő segít felszínre hozni a kreatív oldaladat, ez utóbbival az újító vonásai révén rendkívüli csapatot alkottok. Az Ikrekkel szenvedélyes kapcsolatba kerülsz, és a társasági életedbe hoz olyan életet, amivel többet tud nyújtani a többieknél.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A legjobb választás: Kos, Ikrek, Mérleg, Nyilas
Arra vágysz, hogy csodáljanak, uralkodóként kezeljenek a kapcsolatban. Nagylelkű és édes vagy cserébe. Az Ikrek és a Mérleg alapvetően szeretik kiszolgálni a partnerüket, és megadják azt a figyelmet, amire szükséged van.
A Kos mindig ott lesz, amikor ösztönzés kell és támogatás a céljaid eléréséhez. A Nyilas pedig egy változatos, pörgős és spontán életbe visz bele, ahol segít elterelni a gondolataidat arról, hogy vajon mit gondolnak rólad az emberek.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A legjobb választás: Oroszlán, Kos, Vízöntő, Mérleg
Mindig újabb izgalmakra vágysz, és megszállottan kutatod a világ érdekességeit. A Kos és az Oroszlán is megérti szenvedélyes vágyaidat, segítik felfedezni a világot, és kalanddá változtatják a mindennapjaidat.
A Vízöntő és a Mérleg egyaránt könnyed személyiségűek, megadják neked a szabadságot. A Mérleg optimizmusa mindig magával ragad, és nem zavarják az utolsó pillanatos döntéseid, míg a Vízöntő intellektuálisan inspirál, és frissen tartja az elmédet.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top