nlc.hu
Horoszkóp

Így járnak az érzékeny víz jegyek ellenségei

Hihetetlen, de a szuperkedves Halaknak is lehet ellenfele

Szörnyű érzés, ha egyértelművé válik: valaki megorrolt rád, és ellenségednek tekint. Az a legrosszabb, ha az illetővel rendezni sem lehet a viszonyt.

Sokan gondolják azt, hogy nekik nincsenek ellenségeik. Sajnos még többen vannak, akik akár apró dolgok miatt, vagy vélt sérelmek okán haragot tartanak, dédelgetik, majd bosszút forralnak az „elkövető” ellen. Ha veled történik ilyen, igenis szembe kell nézned a helyzettel. Ha víz jegyű vagy, ez lesz a megfelelő stratégiád.

ellenséges tojás

Mit tettem, hogy ennyire ellenséges velem?! / Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

A legérzelmesebb csillagjegy vagy. Szinte belebetegszel, hogy valaki haragot táplál irántad, vagy egyenesen el akar tiporni. Össze kell szedned minden erőd, és szeretettel fordulni az illető felé. Mondj neki pozitív dolgokat, kérdezd meg kedvesen, jól van-e, minden rendben van-e az életében. Ettől a legdühösebb ember is zavarba jön, utána pedig tisztázni tudjátok a helyzetet.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szenvedélyes vagy, így első gondolatod a bosszú. De legyél te az okosabb, ne hagyd, hogy az érzelmeid elsodorjanak! Beszélgess az illetővel, előbb vagy utóbb elárulja magát. Innentől már szembesítheted őt azzal, amit ellened tesz, vagy próbál tenni, és talán még az is kibukik belőle, hogy valójában féltékeny, irigy, és önmagával van baja. Ezután ő fogja szégyellni magát.

Halak (február 19. – március 20.)

Nagyon kedves vagy mindenkivel, egyszerűen nem érted, miért lehet valaki ellenséges veled. Igazából nem könnyű veled rosszban lenni, mégis van, akit zavar, hogy ennyire jólelkű és segítőkész vagy. Ha mégis szembetalálod magad egy ilyen alakkal, egész egyszerűen bűbájosan beszélj hozzá, és ajánld fel neki a segítségedet, hátha kiderül, mi bántja ennyire. Valószínűleg elkullog, és nem látod többé.

(via astrologyanswers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top