Rengeteg türelem kell a Bika meghódításához

nlc | 2021. November 29.
Úgy gondolod, bárkivel, bárhol képes vagy flörtölni? Pedig jobb, ha tudod: ehhez a négy csillagjegyhez külön útmutató szükséges!

A flörtölés nem művészet, elég felhívni a másik figyelmét – vélekednek sokan, akik nem vágták még nagy fejszébe a baltájukat. Valóban vannak, akikkel könnyű kacérkodni, de ennél a négynél szükséges olvasni tudni a jelekből.

Nevettesd meg a Bikát: már fél siker a hódításban! / Fotó: Unsplash

Bika: türelem kell hozzá

Soha nem ad egyértelmű jelzéseket, így könnyen zavarba jöhetsz, ha nála próbálkozol. Figyelj a testbeszédre: ha elhúzódik, kifele fordulnak a végtagjai, sajnos nem vagy nyerő nála. Viszont ha megnevetteted, vagy csak mosolyog, akkor jó úton haladsz. Lassan fogad a bizalmába: türelmesen próbáld meghódítani.

Oroszlán: csak figyelj rá

Nagyon egyszerű a titka: kitartó figyelemmel az ujjad köré csavarhatod. Nézz mélyen a szemébe, és valóban figyelj rá, amit mond. Elolvad tőle, ha visszaidézed, amit mesélt. Éreztesd vele, hogy milyen csodálatos, és amikor már teljesen odavan, nem hagyja válsz nélkül a az udvarlást.

Mérleg: használd ki a pillanatot

Igazi társasági lény, imádja az enyelgést, a flörtöt. Viszont rengeteg emberrel vált kacér pillantást, és elsősorban magára koncentrál… nehéz a figyelmét felkelteni. El kell találnod azt a pillanatot, amikor magadra tudod irányítani a tekintetét: tegyél valami különlegeset. Ha hosszasan elidőzik rajtad a szeme, már csak egy dolgod van, megszólítani.

Nyilas: döntsd el, mire vágysz

Vele nagyon könnyedén kacér kalandba elegyedhetsz, mert válogatás nélkül flörtöl, szinte bárkivel. Nagy kérdés viszont, a hogyan tovább? El kell döntened, mit vársz tőle, és kiderítened, ő mit akar. Nagyon könnyedén veszi a kalandot, nagy eséllyel egyéjszakás románcot vár. Számíts erre, és döntsd el, neked mennyit ér.

(via gostica)

Exit mobile version