nlc.hu
Horoszkóp

A víz csillagjegyeket felemészti a titkolózás

Négy elem szerelmi horoszkóp: ezt hozza a Nyilas hava

A Nyilas mindig a kalandot, az izgalmat és a szenvedélyt keresi az életben. Vajon mit hoz a szerelemben a tüzes csillagjegy hava?

A tűz elem hatására a Nyilas havában (november 22. – december 21.) felélénkül a szerelmi életed. Bármily jól cseng ez, nem mindenkinek lesz szerencsés. A levegőben lógó változás mindkét irányban elsülhetnek – de jegyezd meg, a változás sokszor szükséges, akkor is, ha nem lesz kellemes!

nyilas nő

Ámor nyilát ezúttal a Nyilas lövi ki / Fotó: Unsplash

Föld elemű csillagjegyek szerelmi élete

Ezt hozza a Nyilas hava a Bikának, a Szűznek és a Baknak
A múltból felbukkanó személy zavarja meg az életed. Már rég elfelejtetted, de úgy látszik, a szíved nem felejt… A kérdés csak az: megéri-e kockáztatni? Ha egyedül vagy, a nyugalmadat, ha párkapcsolatban élsz, akkor a bizalmat? Fejtsd meg először, mik ezek az érzések, amiket kiváltott.

Tűz elemű csillagjegyek szerelmi élete

Ezt hozza a Nyilas hava a Kosnak, az Oroszlánnak és magának a Nyilasnak
Nem találod a helyed. Eddig remekül elvoltál: akár egyedül, akár párkapcsolatban. Minden békés volt, kellemes. De miért vágysz változásra? Mi hiányzik az életedből, mi hiányzik a kapcsolatból? A pároddal szemben nem leszel türelmes, egyszer ez robbanni fog. A kérdés az, utána mi következik.

Víz elemű csillagjegyek szerelmi élete

Ezt hozza a Nyilas hava a Ráknak, a Skorpiónak és a Halaknak
Nagyon sok apró titkot rejtegetsz. Nem mondtál el érzéseket, történeteket, és ez most belülről kezdett emészteni. Hiába próbálsz úgy tenni, mintha semmi baj nem lenne, a környezeted észreveszi. A kisugárzásodon is megérzi az, aki közeledne, párkapcsolatban pedig egyenesen fullasztóvá válik a légkör emiatt. Engedd ki valahogy, különben megbetegít.

Levegő elemű csillagjegyek szerelmi élete

Ezt hozza a Nyilas hava az Ikreknek, a Mérlegnek, a Vízöntőnek
Nagyon pozitív időszak következik. Olyan harmónia áll be a párkapcsolatodba, amit eddig nem tapasztaltál. A szenvedély megmarad, de közben a mindennapok békések, könnyedek lesznek. Felismerések érkeznek önmagadról, a párodról, eddigi kapcsolati mintákról. Ha nincs társad, akkor is elönt ez az állapot: figyelj, kit vonz be melléd.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top