Egyedülálló csillagjegyek, akik a csodára várnak

nlc | 2021. December 01.
Nem csoda: csak a megfelelő pillanatban kell jó helyen lenni. De tudnod kell azt is, hogy ennyi nem elég – a harmonikus párkapcsolatért dolgozni kell.

Amikor megvan a szerelmes pillanat, amire vártál, már csak ki kell derítened: valóban ő az, akit neked rendelt a sors? Maradj vele, ha támogat, ha tisztel, ha teljesen elfogad. Várj erre a férfira, mert ennél kevesebbet nem érdemelsz!

Lehet, hogy még az idei tél elhozza neked az igazit / Fotó: Unsplash

 Bika (április 19. – május 20.)

Az lesz számodra az igazi, aki csodálni fog, és támogatni az élet minden területén. Ő elfogadja majd, hogy makacs vagy, és nem akar megváltoztatni. Élvezni fogja az akaratosságodat, kitartásodat, és a legrosszabb napokon is ott lesz neked. Ne érd be ennél kevesebbért, ha küzdened kell önmagadért a kapcsolatban, az nem neked rendeltetett.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A várva várt párod nem akar leválasztani a szeretteidről. Nem lesz féltékeny az előtte lévő életedre, nem akar birtokolni sem. Nem fog harcolni azért, hogy legyél nyitottabb, őszintén értékeli a titokzatosságot, és becsben tartja, hogy a saját tempódban nyílsz meg felé. Egyenrangú félként kezel majd, és őszintén kitárja a szívét. Aki képes erre, méltó társad lesz örökre.

Bak (december 22. – január 19.)

Olyan valakire vágysz, mint amilyen te magad vagy, férfiban. Ne siettesd, várd ki, amíg ő érkezik. Fontos lesz neki, hogy azonosan látjátok a világot. Büszke lesz rád és magára is, amikor együtt megbeszélitek a sikereiteket. Bátorít, ha kicsit elcsüggedsz, és fényes karrierje mellett téged tart élete nagy sikerének. Teljes szívéből szeret, és együtt küzdötök meg az élet viharaival.

(via herway)

Exit mobile version