nlc.hu
Horoszkóp

Nem könnyű eset a Skorpió, de szenvedélyes és hűséges partner

5 csillagjegy, akik közt a Skorpió tökéletes párra talál

A legszenvedélyesebb, legszexibb csillagjegy, aki a titokzatosságáról is hírhedt. Nem könnyű őt kezelni, de vannak, akiknek ez is sikerül.

Ha Skorpió csillagjegyűvel (október 23. – november 21.) esel szerelembe, amiből párkapcsolat is alakul, nehéz feladatra vállalkozol. Kemény dió, de ha sikerül feltörni a héját, alatta ott lesz az meglepetés: hűséges, empatikus, odaadó partnerré válik. 

csókolózó pár

A Skorpióval rengeteg érzéki csókban lesz részed / Fotó: Unsplash

Időre van szüksége

A Skorpiót nem zavarja, ha egyéjszakás kalandokkal múlatja az idejét, viszont ha megtalálta azt valakit, akihez mély érzésekkel kötődik, nem számít neki senki más. Nagyon nehezen és lassan nyílik meg, soha nem lesz cukimókus partner. De mindig őszinte lesz, egyenes, aki mindent megtesz kettőtökért.
Ha egyike vagy ennek az öt csillagjegynek, hatalmas reményekkel vághatsz bele ebbe a kapcsolatba. Ha mégsem, ne csüggedj: ha működik a kémia, megkapod te is az esélyt!

1. Bika (április 20. – május 20.)

Ellentétek, ami nehéz kezdetet ígér, viszont ha képesek dolgozni a kapcsolaton, csodálatos szerelem bontakozik ki. A Skorpió imádja, hogy párja egy stabil, biztonságot adó és megbízható ember. Mindig lesznek heves vitáik, viszont mindig nagyon erős lesz a szexuális vonzalom.

2. Rák (június 22. – július 22.)

Mindketten rendkívül érzelmesek, ösztönösek és impulzívak. Nagyon szenvedélyes románc az övék, amiben lesz bőven hullámvölgy és csúcspont, de őrülten szerelmesek maradnak minden nehézség ellenére. Az egyik legjobb páros lehetnek a csillagjegyek közül.

3. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz sokkal finomabb párkapcsolatra vágyik, visszafogott és kissé merev személyiségének ijesztő lehet a kirobbanóan érzelmes, és erőteljes Skorpió. Mindezek ellenére mágnesként vonzzák egymást, és a Skorpió hamar kezébe veszi az irányítást. Ha egyik fél sem sérül, kiválóan működhet a párosuk.

4. Bak (december 22. – január 19.)

Nagyon hasonlóak a céljaik és az értékrendjük. Szorgalmasak, tudnak és akarnak is küzdeni az álmaikért és a biztonságos életért. A Bak kissé érzéketlen a Skorpióhoz képest, de ha megfelelő kommunikációval helyre tudják tenni ezt, és nem jelent gondot az eltérő temperamentum, remek párt alkotnak.

5. Halak (február 19. – március 20.)

Nagyon gyorsan kiderül, ha ők a tökéletes pár: és erre minden esélyük megvan! Két nagyon érzelmes, magába forduló víz elemű csillagjegy, akik teljesen egymásra hangolódva feloldják egymás negatív tulajdonságait. Mély, szenvedélyes vonzalom bontakozik ki, és még az is előnyükre válik, hogy mindketten birtokolni akarják a másikat.

(via timesnonews)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top