nlc.hu
Horoszkóp

Ez a férfi való hozzád a horoszkóp szerint

Ő lehet a tökéletes társad

Nem találtad még meg a tökéletes párt? Most segítünk, melyik csillagjegy lehet az ideális számodra. Szerelemre fel!

A horoszkóp az élet minden területén segít, de mi a legfontosabb? Természetesen a szerelem, és a boldogság. Van, aki még idén ősszel belevághat élete nagy kalandjába a nagy ő-vel, de az se keseredjen el, akinek nem ígér ilyet a csillagjegye. Legalább most már tudja, kit keressen!

szerelmespár

Rád is vár valahol a szerelem / Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Ugye olyat képzelsz el magadnak, aki kihívást jelent? Aki ösztönöz, kalandra hív, merész és fantáziadús. Egészen hasonlít hozzád: ilyen egy Oroszlán lehet!

Bika (április 19. – május 20.)

A biztonságot keresed, azt a férfit, akire felnézhetsz, aki hűséges társ minden jóban és rosszban is. Ráadásul elképesztően szexi… nem más, mint egy Skorpió.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Intellektuális, izgalmas partnerről álmodsz. Soha nem unatkozol mellette, elbűvölő és izgalmas. Ismerős? Hát persze, ilyen csak egy másik Ikrek lehet.

Rák (június 21. – július 22.)

Vágyad tárgya egy érzékeny, együttérző férfi. Egy igazi úriember, aki nem bánt meg, romantikus, és bármikor a füledbe súgja: szeretlek. Erre csak egy Bika képes.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Tökéletes társad tisztel, felnéz rád, és teljesen elfogad. Sőt, rajong érted, és soha nem rest hevesen udvarolni neked. Egy hatalmas csokor virág egy Mérleg kezében, ez illik hozzád.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Elképesztően magas elvárásaid vannak, a tökéletesnél kevesebbel senki nem rúg labdába. De valaki képes levenni a lábadról, és megfelelni neked: a Bak ámulatba ejt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Egy társasági embert képzelsz magad mellé, aki vonzó és vidám. De szükséged van a határozottságára, és intellektusára is. Egy Vízöntő éppen ilyen!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Te magad is ilyen vagy, így egy szenvedélyes, odaadó társsal éred csak be. Aki nem rejti el az érzelmeit, egyszerre titokzatos és hűséges. Egy Halak lesz az, akiben mindez benne van.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Függetlenség, szabadság, kaland – ezt keresed az életben is, és a párodban is. Aki értékeli a kihívásokat, aki mellett csupa izgalom az élet, de biztonságot ad. Egy Kos képes rá.

Bak (december 22. – január 19.)

Gondosan tervezett élet, a család mindenek előtt. Boldog, nyugodt élet, sok szeretet, hűség és bizalom. Erre keresed életed párját – egy másik Bak tökéletesen megfelel!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az ideális társad tiszteli a különcségedet, és teret ad neked. Ösztönöz és inspirál szellemileg, közben biztonságos hátteret nyújt. Egy Szűz lehet a párod az életben.

Halak (február 19. – március 20.)

Kreatív, művészlelkű álmodozó vagy. A társad megérinti a lelked, és hagyja szárnyalni az elmédet. Csodálja a művészetedet, te pedig őt: egy Skorpióval tökéletesen összeilletek.

(via foreverconcious)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top