nlc.hu
Horoszkóp

Romantikus adventi időszak érkezik

5 csillagjegynek szerelmet hoz az adventi időszak

Hihetetlen, de egy hét múlva már itt van advent első vasárnapja. Öt csillagjegyre gyönyörű ajándék vár, hogy kicsomagolják: a fa alá érkezik a szerelem.

Nem mindenkinek alakul szerencsésen az ünnepi időszak. A decemberi hajtás a munkában, a családi logisztika megszervezése sok stresszel jár, és amikor végre pihenésre is jutna idő, veszekedés, vita veszi át a helyét. De ha egyike vagy ennek az öt csillagjegynek, nyugodtan hátradőlhetsz! A nehéz munkát elvégzik helyetted a csillagok, neked csak annyi a dolgod, hogy átadd magad a szerelemnek.

szerelmespár a hóban

Fotó: Unsplash

Bika: érzéki kalandok jönnek

Az érzelmeid felerősödnek az újév felé haladva. De ezzel együtt az érzékeid is: valami újra, valami szokatlanra vágysz. A csillagok neked kedveznek, a párod is vevő lesz a fokozott szexualitásodra: kalandozzatok új vizekre a hálószobában. Ha egyedülálló vagy, bátran ugorj bele egy érzéki kalandba, helyrebillenti az önbizalmadat.

Rák: rád talál a szerelem

Magad mögött hagyod mindazt, ami hátráltatott az igaz szerelem megtapasztalásában. Ettől a párkapcsolatod is új szintre emelkedik, ismét forrni kezd köztetek a levegő, ha pedig szingli vagy, készülj fel az életedbe toppanó idegenre. De a baráti, rokoni kapcsolataidat is más szemmel nézed. Képes leszel megbocsátani, akinek eddig nem tudtál, és közelebb kerülsz több szerettedhez is, mint valaha.

Skorpió: fókuszba kerül az intimitás

Mindig nehezedre esett kapcsolódni a romantikus kapcsolataid során. Alig-alig nyíltál meg őszintén, vagy egyáltalán nem sikerült. Most olyan mélységekkel találod szembe magad, ami elsőre ijesztő is lehet: de tudnod kell, egy valódi kapcsolatban ez egyik felet sem riasztja el! Ha sikerül helyén kezelned a kitárulkozást, minden emberi kapcsolatodban profitálni fogsz belőle.

Nyilas: a megújulás időszaka jön

Irigylésre méltóan jóban vagy önmagaddal. De eddig természetesnek vetted, hogy amit az élettől kapsz, az jár neked. Most még többet kaphatsz, ha te is adsz! Gondold végig, milyen volt a párkapcsolatod kezdete, és keresd meg azt a két embert, akik akkor voltatok. Romantikázz a szerelmeddel, és adj hálát neki. Ha még nem kötelezted el magad, keresd meg az okát. Amint új embernek érzed magad, jönni fog, akit neked szánt az ég.

Bak: lelki társra lelsz

A fényvárás időszakában számodra érkezik a főnyeremény, főleg, ha egyedülálló vagy. Év vége felé, de legkésőbb szilveszter estéjén besétál az életedbe valaki. Nem fogod eltéveszteni: olyan érzés értés lesz, mint a villámcsapás. Innentől már egyszerű dolgotok lesz, mintha ezer éve ismernétek egymást. A Vénusz bolygónak köszönd a csodát, mély, szenvedélyes szerelem időszaka érkezik.

(via bustle)

Ezt olvastad már?

Ismerd fel a lelki társadat!

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top