nlc.hu
Horoszkóp

Biztos, romantikus kapcsolat reményében randiznak a föld jegyű pasik

Így randizz a föld jegyűekkel

Ha hosszú távra tervezel, netán a rég áhított szerelmet kergeted, a föld elem csillagjegyiben megtalálhatod azt a biztonságot, ami egy romantikus párkapcsolat alapja.

A Bika, a Szűz és a Bak csillagjegyek együtt akár a “Makacsok” nevű fiúegyüttest is megalapíthatnák. Elképesztően állhatatosan mennek a céljaik felé, és mindemellett vágynak a romantikára és biztonságra is az életükben. Persze az első találkozókon sok minden eldől, például, hogy működik-e a kémia, ami a folytatáshoz szükséges. Ilyen randipartnerre számíts a föld jegyűekben, hogy ne érjen meglepetés.

cuki szerelmespár hóban

Fotó: Unsplash

Bika (április 19. – május 20.)

Szigorú és következetes, és kitartóan halad minden célja felé. Egyszer még kiváló apuka lesz belőle, de ezt hagyjuk későbbre. Szenvedélyes és megbízható partner, azaz akkor sem kell kétségbe esned, ha őt küldenéd a boltba betétért vagy óvszerért. Időnként szörnyen lusta, ha ilyennek látod, nyugodtan nógasd egy kicsit. Annál is inkább, mert nagyon jó vele a szex. Szóval ragadd meg a Bika szarvait, és irányítsd, ha úgy érzed erre van szükség. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A precíz és tökéletességre törő Szűz mindig megpróbálja a lakásod felé terelni a dolgok menetét. Persze nem csak a szex jár a fejében. Mindent elemez, ami a környezetben történik, így az is lehet, hogy neked kell megdolgozni azért, hogy eljuss a szívéig vagy az ágyáig. Olyan, mint egy csokoládé szuflé: kívül roppanós kéreg, belül pedig forró, édes csokoládéfolyam. Az első harapás után nem bírod abbahagyni. De vigyázz, a Szűz mindenben a tökéletességet kergeti, segíts neki felfogni, hogy az életet ellazulva lehet élvezni igazán.

Bak (december 22. – január 19.)

A randizást tekintve a Bakok olyanok, mint egy megbízható háztartási gép. Szépen teszi a dolgát, de ne várj tőle túl sok spontaneitást. Az extrém szexuális álmaidat semmiképp ne hozd elő az első randikon, és ha lehet, utána is hanyagold. Szenvedélyes és kemény szerető, de a hagyományos dolgokat szereti. Ha úgy döntesz, nem tervezel vele többet pár éjszakánál, nem ő lesz az embered. Mélyen megbántod őt ezzel, mert sérthetetlennek mutatja ugyan magát, de a maszk mögött egy érzékeny fickó lakozik.

(via elitdaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top