nlc.hu
Horoszkóp

Heves randipartner ez a 3 csillagjegy

Mennyire tüzes randipartnerek a tűz csillagjegyek?

Ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas csillagjegyű pasival kezdesz kapcsolatba, már az első néhány találkozás alkalmával heves érzelmekre számíthatsz. Az pedig rajtad múlik, hogyan birkózol meg vele.

A párkeresés útján nagyon jól jön egy olyan energialöket, amit egy szenvedélyes férfival való találkozás adhat. De a felfokozott hangulatú és érzelmektől fűtött randevúk mögött néha sajnos nincs semmi több. Ilyenkor kapcsolj egyet magadon, és fogd fel szórakozásként. Nincs rá szükséged, hogy ismét sérüljön a lelked.
Persze nem minden tüzes csillagjegy ilyen, készülj fel a kellemes csalódásra is – lehet, hogy egyikükkel leled meg a vágyott szerelmet.

tengerparton ölelkező férfi és pirosruhás nő

Fotó: Pixabay

Kos (március 20. – április 19.)

A szenvedélyes, izgalmas személyiségű Kos férfi imád kockáztatni. Az élet minden területén bevállalós, így az első randin már tüzes szexre lesz kapható: és persze védekezés nélkül akarja… Ha a szexben benne vagy, akkor oké, de azért a többit jól gondold meg. Attól, hogy a Kos számára izgalmas és veszélyes dolgokat szeretne kipróbálni, neked nem kell mindenre igent mondanod. Élvezd vele a kalandot, de légy résen. Hajlamos cserélgetni az embereket maga körül és nehezen ismeri be a hibáit. Ha ilyen Kossal akadsz össze, szórakozz egy jót és lépj le.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán csakis a középpontban szeret lenni, így ha édeshármason jár a fejed, mindenképp ő legyen az élvezetek rivaldafényében. Természetesen imádja, ha hízelegnek neki. Szóval ha szeretsz romantikus és magasztaló üzeneteket írni, nála soha nem tudod túlzásba vinni. A dráma és a fényűzés királya, számíts a nagy Gatsby-féle húzásokra, nem fogsz mellette unatkozni. Értékeld nagyra, ha neked dorombol ez a nagymacska. Mert ha úgy hozza a szeszélye, kiengedi a karmait vagy egyszerűen továbbsétál.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Édes és őszinte pasi. Ne lepődj meg, ha a reggeli csóknál arrébb tol, mert nem tetszik neki a leheleted. Amilyen leforrázó néha az őszintesége, olyan forró szenvedély kapja el, ha rátör a vágy. Ne csodálkozz azon sem, ha másnap több időt töltesz a tükör előtt a szokásosnál – mert le kell sminkelni a nyakadon a harapásnyomokat. A Nyilas valóban nagyon tüzes alkat, és felfokozott szerető. De ha vele kezdesz kapcsolatba, számíthatsz rá, hogy komolyra fordulnak a dolgok. Nem csapodár fickó, azt a rengeteg tapasztalatot, amit az ágyban villant, a hosszú távú kapcsolataiban szerezte. Tárd fel a szíved neki, ne törd össze az övét.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top