nlc.hu
Horoszkóp

Ezt nézd a két ünnep között a horoszkópod szerint

Ünnepi filmajánló horoszkópra hangolva

Akkor kelsz, amikor csak akarsz, és addig maradsz a rénszarvasos pizsidben, amíg csak jól esik. Mi dobhat fel még jobban ennél? Hát egy karácsonyi filmklasszikus!

Majdnem minden karácsonykor előrukkolnak a mozik egy sikergyanús filmmel – amiből aztán vagy kasszasiker lesz, vagy eltűnik a Nagy Karácsonyi Filmsüllyesztőben. Míg egyes mozik örök kedvencekké válnak, és bármikor becsatlakozunk akár jelenet erejéig is, addig vannak olyan örökbecsű darabok, amit a hátad közepére sem kívánsz. De mit ne hagyj ki idén? A horoszkópod ezt ajánlja!

karácsonyi filmezés

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A szeretet ünnepén terroristák terveznek csapást… ki lenne képes harcba szállni ellenük? Valaki, aki olyan határozott, kemény és céltudatos, mint te, vagy Bruce Willis. Drágán add az életed, karácsonykor is!

Bika (április 20. – május 20.)

Mi lenne fontosabb a családnál és a szerelemnél? Na de mi van, ha ez kettő nem egyeztethető? Nézd meg a Kőkemény család történetét, és drukkolj, hogy soha ne kelljen döntened.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nem bírod megunni az egyik legalapabb karácsonyi alapfilmet, pedig a családot őrületbe kergeted vele. Keviiiiiiiin!!! Naná, hogy a Reszkessetek betörőkről van szó, minden folytatásával.

Rák (június 22. – július 22.)

Mi más lehet a te filmed, idén IS, mint minden évben: természetesen az Igazából szerelem! Aki romantikára hajlamos, annak szintén számtalanszor lesz könnyes a szeme ettől az örökzöldtől.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imádod a karácsonyt, de valahol mindig az motoszkál a fejedben: miért ne lehetne egy nagy botrányos bulit csapni ezen az ünnepen is? A Tapló télapó megteszi helyetted is, de inkább ne legyen a példaképed…

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Folyton próbálod egy tökéletes mederben terelni a család életét… közben titokban vágysz rá, hogy őrült módon kiengedd a gőzt. Egy kis motiváció és szívmelengetés: nézd meg a Rossz anyák karácsonyát!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Tudjuk, hogy te is azért drukkolsz, hogy a Húsvéti Nyuszi, a Mikulást, a Fogtündér és a Homokember együtt elhozza a világbékét. Valami ilyesminek lehetsz szemtanúja, a te filmed Az öt legenda című animáció lesz.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Egy titokzatos alak azt állítja magáról, hogy ő a Télapó… te is nyomozásba kezdesz? Derítsd ki az esetet, nézd meg a Csoda New Yorkban című filmet.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Kaland, karácsony, csodák, Északi-sark – fogadjunk, hogy máris csomagolsz! Szállj fel a Polar Expresszre, most még gondolatban, és kezdj gyűjteni, hogy valóra váljon.

Bak (december 22. – január 19.)

Mi lenne, ha egy napon váratlanul fel kéne adnod a karriered? És mondjuk… onnantól te vinnéd a világ összes gyerekének az ajándékokat. Ha már ez kiakaszt, nézd meg a Télaput, és nevesd ki, akivel ez „tényleg” megtörténik!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Unod a tipikus karácsonyi filmeket, te mindig valami mást akarsz, mint a többiek… mit szólnál egy akciódús Schwarzenegger filmhez? Karácsonyozz a Hulla pelyhes című filmmel.

Halak (február 19. – március 20.)

Mindig vágytál rá, hogy a világtól távol, de a világ legromantikusabb szegletében érjen a karácsony, egy hólepte álomban. Ha neked még nem jött össze, drukkolj Cameron Diaznak, és nézd meg a Holiday-t!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top