Kezdd a reggelt a csillagjegyednek megfelelően!

nlc | 2022. Január 05.
Minden csillagjegynek megvannak a sajátos szokásai, amiket a jelleme alakít. Ha ez alapján alakítasz ki egy szuper reggeli rutint, minden nap kirobbanó formában leszel.

Teljesen mindegy, hogy éjjeli bagoly vagy, vagy hajnalban kelő pacsirta. Próbáld meg ugyanazt a napirendet tartani! A napindítás mindig kiemelkedő fontosságú, és ha azt hiszed, hogy egy kávéval és félig csukott szemekkel a legjobb nap vár rád, sajnos tévedsz. A lehetőség benned van, és csak két hét kell hozzá, hogy beépüljön a napjaidba az a rendszer, ami a csillagjegyedhez is a legjobban passzol.

Fotó: Unsplash

Kos: tüzesen indul a nap

Akkor tudsz a legjobban teljesíteni (és te mindig ezt akarod), ha a nap kezdetén felpörgeted a szervezeted. Egy gyors, dinamikus jóga gyakorlatsor, vagy egy rövid futás a te csodafegyvered. Ha bringázva, vagy tempósan gyalogolva tudsz munkába menni, akkor a kettőt egyben is letudhatod. Viszont a kávéval vigyázz, inkább szokj át a zöld teára.

Bika: nyugodt kezdés a nyugodt nap alapja

Gyűlölöd a rohanást, a kapkodást. Két dolgot tehetsz: gondosan előkészítesz mindent előző este, és reggel sem hagyod a telefont olyan közel, hogy szundit nyomhass rajta. Kényelmesen főzd le a kávédat, és miközben iszod, másra ne is figyelj. Ezek a te perceid. Imádsz enni, szereted, ha kényezteted magad: a reggelid finom legyen és tápláló, és ne feledkezz meg a „jó reggelt” illóolaj párologtatásáról sem.

Ikrek: kapcsolódás a nagyvilághoz

Attól leszel éber, ha tudod, valaki kíváncsi rá, hogy mi van veled! De mielőtt a világhálóra veted magad, tarts egy tíz perces digitális detoxot. Nyújtózz, ugrálj, csavard a törzsed, add le a jelzést a testednek is: ébresztő! Csak ezután ülj le az asztalhoz a reggeli italoddal, és nyisd ki a gépet. Amint árad feléd az információ, és a barátaid is tudják, nem raboltak el az ufók éjszaka, jöhet a nap többi kihívása.

Rák: erővel ébreszd fel magad

Ha tehetnéd, valójában fel sem kelnél. Nagyon lassan ébredsz, ezért keménynek kell lenned: egy hűvös, citrusos zuhanyzásra van szükséged. Folytasd a reggelt üdítő mentateával, a kávét hagyd későbbre. Viszont ha be tudsz iktatni reggelente egy rövid meditációt, érzelmileg kiegyensúlyozottabb leszel, és sokkal jobban tudsz összpontosítani az egész nap folyamán. 

(via bustle)

Exit mobile version