nlc.hu
Horoszkóp

Így reggelizz a horoszkópod szerint

4 csillagjegy legtutibb reggelije

Legszívesebben ki sem bújnál az ágyból. Nemhogy reggeli! Pedig ha valamivel legyőzheted az undok szürke reggeleket, az pár jutalomfalat, egyből a nap kezdetén.

Két kedvenc ételem van. Az egyik a szálloda reggeli büfékínálata, a másik az amerikai reggeli. Sajnos ez nem a mindennapok világa, és nyilván minden napot így kezdeni nemcsak az unalomhoz, de sok plusz kilóhoz is vezetne. A reggelihez való hozzáállás változhat a korral, évszakokkal is. Mindenesetre ha eddig nem ettél, próbáld ki. A rendszeres reggelizés hosszabb életet eredményez és jó hatással van az anyagcserére is. Próbáld ki, mi ajánlott a csillagjegyed szerint, és ami tetszik, építsd be a napirendedbe. Jó reggelt, szép napot!

Fotó: Unsplash

Fotó: Unsplash

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A horoszkóp királynője vagy. Így a legkiválóbb reggeli számodra az, amit másvalaki készít el, feltálal, majd eltakarít utánad. Azaz neked csak táplálkoznod kell és élvezni a fejedelmi falatokat. Természetesen imádod a nagy villásreggelit, ha ráérsz. És még jobban, ha egy gyönyörű étteremben szolgálják fel. Más napokon maradnak a zabszeletek és elviteles turmixok, aminek az elkészítésével szintén nem kell foglalkoznod.

avokádóban sült tükörtojás

Fotó: Pixabay

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Mindenféle egészséges reggeliért odavagy. Fehérjeturmix, hogy jól induljon a nap a szervezetednek is. Trendi avokádóban sült tükörtojás, hogy a legújabb divat szerint egyél. Amíg egészséges és menő, addig az a te ételed. Keress rá mindig a legújabb őrületre, és ha az Oroszlánnal eszel, ne felejtsetek el szelfizni is a csinos kajával együtt.

reggeli gyümölcsjoghurt rétegezve

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A szépség és elegancia a tereped, nincs ez másképp a reggeliddel sem. Finom, tápláló étel, csak legyen gyönyörűen elrendezve! Vagy rétegezett smoothie és jughurtos gabonapehely. Mindent csinosan elrendezel, mintha egy ételfotózásra készülne, és egyből jobb kedvre derülsz.

kávé és croissant reggeli

Fotó: Unsplash

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szereted kiélvezni az ízeket, bolondulsz a jó kávéért. A franciás reggeli kedvenced lehet, főleg napos időben egy teraszon ülve, az aznapi sajtóval együtt. Ha a kávé mellé valami igazán jó péksüteményt ehetsz, aznap már nem érhet csapás. Könnyű croissant házi gyümölcslekvárral vagy roppanós fahéjas csiga – aki ezzel ébreszt téged, tartsd meg örökre!

(via womenshealthmag)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top