nlc.hu
Horoszkóp

Ez vár rád 2022-ben a kínai horoszkóp szerint

A Fekete Víz Tigris éve mozgalmasabb lesz, mint gondolnád

A kínai újév február elsejével indul, így van még időd felkészülni az újévi fogadalmakkal, ha szilveszterkor nem sikerült. Tudd meg mit hoz neked az erős, harcos és újító Tigris.

Ha eddig nem ismerted a kínai horoszkópodat, itt az ideje kikeresni, te melyik jegy évében születtél. Az idei év nagy része – hiszen a kínai asztrológiai év februártól jövő január végéig tart – a Tigris jegyében zajlik, és rengeteg változást hoz mindenkinek.

kínai újév

Február elsején köszönt be a kínai újév / Fotó: Unsplash

A céltudatos, forradalmian újító Tigris megbolygatja az érzelmeket, és olyan energiákat hoz a felszínre, amivel új célokat tűzhetsz ki, és végre megteszed azokat a lépéseket, amikről eddig csak ábrándoztál. Szenvedélyt és felfokozott érzelmeket hoz a párkapcsolatokba, ami nem mindig jelent jót, de a Tigris segít a megoldásokban is. Mozgalmas évre számíthatsz a kínai horoszkópod szerint, anyagilag és a munkában is. De mindig úgy követik az események egymást, hogy abból pontosan megtanuld, amire szükséged van a jövőhöz.

Patkány

Párkapcsolat: harmóniára és közös fejlődésre számíthatsz, olyan előrelépésre, aminek már ideje volt. Ha egyedülálló vagy, több ígéretes kapcsolat is alakul, hallgass az ösztöneidre, és megtalálhatod az igazit!
Karrier, anyagiak: egy új munkalehetőség kínálkozik, ami szakmailag előrelépést jelent, viszont anyagilag szűkösebb időszakot. De ha kiböjtölöd ezt az évet, sokkal többet nyersz vele.

Bivaly

Párkapcsolat: jócskán tartogat vitát és félreértést ez az év, de túl kell esni ezen a szakaszon a kapcsolatodnak, hogy minden a helyére kerüljön. Egyedülállóként figyeld a jeleket, lesz, aki megmarad barátként, de a szerelem is nagyon közel van.
Karrier, anyagiak: rázós időszak következik, sok rögtönzést igényel, és néha hatalmas bizonytalanság hoz stresszes napokat. Ezen túljutva megerősödsz, és átértékeled életed ezen területét.

Tigris

Párkapcsolat: a távoli terveidet gondold át, új megvilágításban láthatod a jövőt. Sokkal nyitottabbá válsz, ez a párkapcsolatodban pozitív változást hoz, ha egyedülálló vagy, túl sok jelentkezőt. Csak választanod kell, helyesen.
Karrier, anyagiak: belevághatsz egy vágyott projektbe, de anyagilag kezdetben nehézségeket okoz. Mindenképp indulj tartalékkal. Hatalmas örömet okoz ez a változás, nem fogod megbánni.

tigris

A Fekete Víz Tigris éve következik / Fotó: Unsplash

Nyúl

Párkapcsolat: bizalmi problémák merülnek fel, még egy harmadik fél is esélyes lehet. Most dől el, milyen irányt vesz a kapcsolatotok. Szingliként is a bizalommal kell megküzdened, ha képes leszel bízni, új kapcsolat veszi kezdetét.
Karrier, anyagiak: ezen lesz a hangsúly idén, mivel nagyon kell koncentrálnod a pénzügyekre. Saját vállalkozás esetén rengeteg munka vár, alkalmazottként viszont a fejlődésed lesz látványos.

Sárkány

Párkapcsolat: nagyon sok munkára lesz szükséged, a párodnak pedig türelemre. Az egódon kell dolgoznod, és megerősíteni a kettőtök közti szövetséget. Ha egyedülálló vagy, neked kell türelmesnek lenni. Találd meg egyedül a boldogságot, utána lelsz párra.
Karrier, anyagiak: lesz siker is, bukás is, de ha változtatni akarsz, az idei év remek alkalom. Munkahelyváltás, saját üzlet vagy befektetés: mindez remekül alakul.

Kígyó

Párkapcsolat: szenvedélyes, veszekedéssel és súrlódásokkal teli időszak következik. Viszont ez az összecsiszolódás hatalmas harmóniát hoz. Ha szingli vagy, a flörtölést élvezheted, év vége felé komolyabb érzések találnak rád.
Karrier, anyagiak: ideje teljesen más irányba indulnod, mint amerre eddig tartottál. Amit fontolgatsz egy ideje, most az életcéloddá válhat, bátran vágj bele.

Párkapcsolat: a tudatosság éve lesz ez, amikor kitűzitek együtt a közös célokat, és mélyebben megismeritek egymást. Párkeresésben is ez a tudatosság vezet, de épp ez hozza meg a szerelmet, ahol már ez érzelmeké lesz a terep.
Karrier, anyagiak: lassan alakulnak a dolgaid, egyes emberek és események megakasztják a folyamatokat. Ne stresszelj, minden helyzetből képes leszel kihozni a legjobbat.

Kecske

Párkapcsolat: kaland és megújulás érkezik a szerelemben. Új szintre emelkedik a kapcsolat, ismét lángol a szenvedély. Ha nincs kivel kalandozni, akkor se búsulj! Váratlanul érkezik valaki idén az életedbe, akivel belevághatsz az izgalmas közös életbe.
Karrier, anyagiak: nagyon jól alakul minden, szakmai előrelépés, és megnövekedett bevétel vár rád. Most olyan dolgokat is megengedhetsz majd, amire mindig vágytál, add meg magadnak!

Majom

Párkapcsolat: nagyon izgalmas időszak lesz ez a kapcsolatban, rengeteget tanultok egymásról, önmagatokról. Egyedülállóként ez okozza a nehézséget, mivel nagyon válogatóssá válsz, és félsz belevágni az újba. Adj magadnak időt.
Karrier, anyagiak: nem lesz felhőtlen a munka, többen pályáznak a pozíciódra, keményen küzdened kell, hogy előnyben maradj. Ne kockáztass, tarts ki az eddigi elveid mellett.

Kakas

Párkapcsolat: a bizalom idén megrendülni látszik, és a féltékenység is felüti a fejét. Ha ezt helyén tudjátok kezelni, és nem mélyül a szakadék, túljuttok a nehézségen és megerősödik a kötelék. Ha viszont szingli vagy, ne bízz meg bárkiben, aki elcsábít. Hagyd, hogy kiderüljön. tényleg egyeznek-e az alapvető értékeitek.
Karrier, anyagiak: ez az év hatalmas változást hoz, kirobbanó formában leszel. Ugrásszerűen megnőnek a bevételeid, és komoly elismeréseket kapsz, számodra fontos helyről. Év vége felé nem lesz ilyen fényes ez a terület, de a lendületed töretlen marad.

Kutya

Párkapcsolat: ismét meg kell magatokat találni ebben a kapcsolatban, de külön-külön. A szenvedélyes szerelem időszaka után furcsa lehet a csendesebb ragaszkodás, ezért kell önállóan is teljesnek maradnod. Egyedülállóként szórakoztató kalandok várnak rád, ne görcsölj rá: köztük lesz az igazi is.
Karrier, anyagiak: az emberi kapcsolatok tönkre tehetik a jelenlegi idillt, így váltásra is sor kerülhet. Engedd el a hátráltató erőket, egy új kezdet jót tesz a pénztárcádnak és a karrierednek is.

Disznó

Párkapcsolat: mozgalmas év következik, de az események közepette ne feledkezzetek meg a kommunikációról és az őszinteségről. Ha ez nem sikerül, szomorú vége lehet. Szingliként rágörcsöltél a párkeresésre, ezt kell elengedned. Amíg nem kezeled helyén, nem tudsz a megfelelő kapcsolatba lépni.
Karrier, anyagiak: túl sok lehetőség és inger érkezik egy időben, nagyon megfontoltnak kell lenned. Kérj tanácsokat, és gondolj végig minden lehetőséget. Ha mégsem sikerül igazán jól dönteni, akkor sem lesznek súlyos anyagi gondjaid.

(via chinahighlights)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top