Vedd le a lábáról a víz jegyű pasit

nlc | 2022. Január 19.
Most ismerkedsz vele, vagy már évek óta a párod? Mindegyik esetben találsz jó tanácsot a három víz elemű csillagjegyhez.

Nem lesz nehéz a három víz elemű csillagjegyet elcsábítani, ha megjegyzed ezeket a tanácsokat. A titok csupán annyi, hogy maradj önmagad, legyél magabiztos, és adj számukra is elég teret. Ezek után nem lesz más dolgod, mint élvezni a legérzelmesebb csillagjegyek egyike mellett a szerelmet és szenvedélyt.

Fotó: Unsplash

Rák (június 22. – július 22.)

Így hatsz rá a legjobban
Nagyon fontos, hogy intellektuálisan is a partnere legyél. Beszélgess vele nagyon sokat, de figyelj a hangulatváltozásaira! Ha rosszkedvű, vidítsd fel, bohóckodj, kedveskedj neki. Amikor nevet, már nem lehet baj – és ezt neked köszönheti!
Mindig legyél vele őszinte, megérzi, ha bármit titkolsz. Ne legyél követelőző, finoman kérd tőle, ha valamit szeretnél. Inkább kérd ki a véleményét, és így tereld a téma felé: úgyis azt akarja majd, ami neked is jó.

Ezzel riaszthatod el
Ha figyelmetlen vagy, és soha nem dicséred meg őt. Úgy fogja érezni, hogy nem értékeled. Ne kérdőjelezd meg a hitét sem, ne nevesd ki, ha valami furcsának tűnő dolog iránt érdeklődik. Ne próbálj meg uralkodni fölötte, ezzel teljesen elveszíted a bizalmát.

Ha régóta a Rák a párod…
Mindig hat rá a romantika, ezzel feltüzeled a régi kapcsolatot is. Romantikus vacsora, séta a holdfényben, vagy röpke utazás kettesben – ezzel újra és újra leveheted a lábáról.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Így hatsz rá a legjobban
Titokzatos és elragadó, de soha nem tudhatod, milyen gondolatokat és érzéseket tart meg magának. Ne nyaggasd, annál jobban eltávolodik: de ha természetesen kezeled, ő lesz kíváncsi, és egyre többet oszt meg magából.
Szenvedélyes a szerelemben és a szexben is, de ne játszmázz vele. Ő azt szereti, ha valaki természetes, átlát rajtad, ha trükkökkel akarod meghódítani. Mindig vigyél valami újdonságot a kapcsolatba, legyél mellette szabad és önálló: így fog szeretni.

Ezzel riaszthatod el
Ha hazudsz, és titkolózol, azzal felbőszítheted. Úgyis kideríti, mit rejtegetsz: ha csak ezzel akarod felhívni a figyelmét, még rosszabb. Ha nem kapod meg a figyelmet, inkább mondd meg neki őszintén, cserébe mindig legyél ott, ha szüksége van rád.

Ha régóta a Skorpió a párod…
Nem kell titkolóznod, de maradj mindig egy icipicit titokzatos. Időnként lepd meg: változtass valamit magadon. Izgalmas fehérnemű, új, különleges öltözék: ettől hosszú évek múltán is tűzbe jön.

Halak (február 19. – március 20.)

Így hatsz rá a legjobban
Ő a nagy álmodozó, akinek a megvalósítással mindig nehézségei vannak. Legyél te a múzsa, aki ösztönzi őt: mutasd meg, mit tegyen, bátorítsd! Ha határozott és támogató vagy, azzal leveszed a lábáról.
Romantikus lélek, így bármi, amivel ebben a hangulatban megleped, mélyen megérinti. Tábortűz, vagy mécsesekkel díszített lakás, forró, illatos fürdő kettesben – egyszerű dolgok, de ő végtelenül izgatott és hálás lesz. Mindig tedd meg felé az első lépést, csókolj, ölelj, de csak akkor legyél vad, ha már úgy érzi, biztonságban van melletted. 

Ezzel riaszthatod el
Ne akarj mindig vele lenni, szüksége van a magányos feltöltődésre. Ne nyomaszd őt rengeteg apró, mindennapos problémával, nem biztos, hogy képes megküzdeni vele. Hagyd, hogy legyen mindkettőtöknek önálló élete, hozzá ez a kulcs.

Ha régóta a Halak a párod…
Számára a biztonság, a kényelem és a kötődés a legfontosabb egy kapcsolatban. Ha bármelyik lazul, kézbe kell venned a dolgokat! Hívd el egy randevúra, öltözz fel szexin, és csábítsd el újra. Hagyni fogja magát.

(via relrules)

Exit mobile version