Az Oroszlán jegyű párkapcsolatnak az unalom vethet véget

nlc | 2022. Január 20.
Gondoltad volna, hogy a kapcsolatnak is lehet csillagjegye? Határozd meg a napot, amit ti a szerelmetek kezdetének tartotok, és olvasd el, mi várható.

Nem csak a ti kettőtök csillagjegye számít, ha szeretnétek megtudni, mit rejt számotokra az új párkapcsolat. Találd meg azt a napot, amit ti ketten a kapcsolatok kezdetének tartotok – ez lehet az első randi, az első találkozás, de az első csók időpontja is – majd keresd ki, mi közös csillagjegyetek.

Úgy tűnik, ők nem unatkoznak együtt! / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Mindketten túlságosan őszinték vagytok ahhoz, hogy a bárki közétek álljon, főleg egy zavaró harmadik. Úgy érzitek, nincs akadály előttetek, bármire képesek vagytok. De ez a szenvedély végzetes is lehet: ha megbántja az egyik a másikat, nincs visszaút.

Bika (április 20. – május 20.)

A szerelem bolygója, a Vénusz alatt köttetett. Nagy szerelem, hatalmas szerelmeskedések, finom ételek, italok. Jól érzitek magatokat együtt, jó csak úgy létezni. Figyeltek egymásra, és a közös jövőt tervezitek: megtaláltátok az igazit!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Sok nevetés, játékosság, flört vár rátok. A jegy kettőssége váratlan hullámvölgyekbe sodorhat, itt derül ki, hogyan küzdtök meg együtt a problémákkal. Ha átlendültök rajtuk, nincs más teendő, csak élvezni a boldog napokat.

Rák (június 22. – július 22.)

Szeretetteljes, gondoskodó kapcsolat. Hatalmas egymásra találás, de finom érzések, romantikus gondolatok. Szinte az első perctől a családalapításon gondolkoztok, együtt tervezitek a jövőt, és az idő előrehaladtával egyre jobban mélyül a kapcsolat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Nagyvonalúság, kényeztetés, színpadias randevúk, meglepő utazások jellemzik a kapcsolatot. Ha az első év után nem áll közétek az unalom, akkor ti már örökre együtt maradtok. Ez az egyetlen dolog, ami megzavarhat, de tudatosan tehettek ellene.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Jól szervezett élet, pontosan megbeszélt találkák: az elején talán egy kicsit távolságtartóak vagytok. Ahogy telnek a hetek, úgy lesz egyre szenvedélyesebb és oldottabb a hangulat és főként a szex. Lesz sok veszekedés, de kibékülés is: bármit hozhat a holnap.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Gyönyörű pár vagytok, akit egymásnak teremtett az ég. Harmonikus külső, békés belső, nagyon keveset vitáztok, talán nem is veszekszetek. Nehezen hoztok döntéseket, de ez nem zavarja meg az összhangot. Ha mindketten szabadnak és boldognak érzitek egymást, nincs mitől tartani. 

Skorpió (október 23. – november 21.)

Hatalmas mélységek és magasságok, őrült szenvedély jellemzi a párosotokat. Egy biztos, ezt a szerelmet soha nem felejtitek el: vagy a legcsodásabb, vagy a legszörnyűbb kapcsolatotok lesz. Ha a féltékenységet legyőzitek, nagyon hamar megállapodtok egymás mellett.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Vidám, szexi és eseménydús lesz együtt az élet. Itt megtapasztalhatod a saját határaidat, a párodét, és azt is, hogy mit bír ki egy kapcsolat. Miután sikerrel átment mindenki a teszten, kicsit nyugodtabb vizekre eveztek, és akár a családalapítás is szóba kerül.

Bak (december 22. – január 19.)

Egy szuper csapat vagytok, akik a legjobbak a munkában, a magánéletben. Tökéletes szülők, miközben egymás barátai, társai, szerelmei vagytok. Gondoskodtok a családról, de egymás érzelmei is mindig fontos helyen lesznek. Amíg őszinték vagytok és támogatók, a mennyekben jártok.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Két nagyon különböző ember furcsa összhangja jön létre ebben a kapcsolatban. Olyan, mintha mindig ismertétek volna egymást: a rengeteg eltérés ellenére harmonikus, biztonságos együtt. Maradjon meg a meglepetés és a játékosság, ezt tartsátok szem előtt.

Halak (február 19. – március 20.)

Ilyen, amikor a két fél eggyé válik. Lelki társak találnak egymásra, romantikus szerelemben. Rendkívüli szexualitás, és rengeteg álmodozás van a mindennapjaitokban. A valóság problémás lehet, de ha ezt a kettősséget legyőzitek, a legboldogabb páros lesztek a földön.

(via The Horoscope

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version