nlc.hu
Horoszkóp

Éves szerelmi horoszkóp

2022 éves szerelmi horoszkópja

Mit üzennek a csillagok, ha már van párod, és ha még nincs párod? 2022-ben több lesz az összeköltözés, eljegyzés és házasságkötés az égen járó bolygók szerint.

Jupiter, a rend, igazság, törvény, erkölcs és bölcsesség bolygója az év során többször kedvez nektek, ha megérett bennetek az elköteleződés.
Amennyiben még keresed a párodat, számíts egyszerre több jelentkezőre! Hogy pontosan mikor, az kiderül, ha elolvasod a rád vonatkozó részt.

2022 szerelmespár

Mit üzen a szerelmi horoszkóp 2022-re? (Fotó: Pixabay)

KOS

Ha már van párod: 2022 első hónapjai azzal telnek, hogy a párod a szülei és/vagy ingatlanügyek miatt kapkod. Muszáj türelmesnek lenned vele, ha nem akarsz folyton perpatvart. Nyáron simán átveheted az irányítást, ami megnyugtatja őt, és jót tesz a kapcsolatotoknak. Ősszel minden fronton helyreáll a rend. A szerelem ismét beköltözik hozzátok, és ha eddig nem kötöttétek össze az életeteket, akkor év végén megtehetitek.

Ha még nincs párod: 2022 elején a karriered építésére fogsz koncentrálni. Emellett a párkeresésre nem jut kapacitásod. Mivel elmúlik a görcs és az akarás, váratlan helyen és váratlan időben futhatsz össze egy hozzád hasonlóan spontán emberrel. A fellángolás őszig tart, amikor rádöbbensz, hogy ezt komolyan kéne venned, és behúzod a kéziféket. Ha ő nem sürget, akkor év vége előtt kicsivel folytatódhat a meseszerű történetetek.

BIKA

Ha már van párod: Mindegy, hogy mióta vagytok együtt, 2022 tartogat kritikus időszakokat. A hagyomány szerint a hold- és napfogyatkozások nem jó előjelek. Ezekből ebben az évben 3 lesz: május 16., október 25. és november 8. Ekörül nagyon vigyázzatok a törékeny harmóniára, és tegyetek meg mindent, hogy ne legyen szóváltás! Ha ezeket átvészelitek, megerősödik a szövetségetek, és szintet léphet a kapcsolatotok.

Ha még nincs párod: 2022 nem a legideálisabb a párkeresésre. Magadat és a céljaidat kell rendbe tenned. Olyan hullámzó a szándékod, hogy a sors tanácstalanná válik: Vajon milyen párra vágysz valójában. Ezzel párhuzamosan a munkahelyeden hatalmas változások zajlanak, amelyek hol aggodalommal töltenek el, hol előrelépés esélyével kecsegtetnek. Amint lecsillapodnak a kedélyek, helyreáll a rend benned, és végre jöhet a szerelem.

IKREK

Ha már van párod: A párod készül valamire. Nagyon bizonytalan, mert attól tart, hogy nem értesz vele egyet. Mivel mindkettőtöket érint ez a nagy változás, a tét nagysága nyomasztja őt május közepéig és ősszel. Segíts neki! Teremts bizalmas légkört! Finoman kérdezgesd, és nyugtasd meg, hogy legyen mersze előállni az ötlettel! Nyáron és az év végéhez közeledve jobb passzban lesz. Lehet, hogy akkor kéne beszélnetek erről.

Ha még nincs párod: Legyél őszinte önmagaddal: kinyitottad a szíved kapuját? Válogatsz még, vagy hajlandó vagy előítéletektől mentesen ismerkedni? Az év elején és ősszel ez nem megy valami flottul. Szóval jobb, ha nem erőlteted. Viszont nyáron és december végén egy baráti társaságban vagy egy rendezvényen összetalálkozhat a tekinteted valakivel. És egy fergetegesen gyors ismerkedésből komoly kapcsolat lehet…

RÁK

Ha már van párod: 2022-ben a párodnak vagy neked vagy mindkettőtöknek be kell neveznie valamilyen továbbképzésre ahhoz, hogy megtarthassátok a munkátokat, vagy előre léphessetek. Ez elég nagy kapacitást kitép a kapcsolatotokból anyagi és idő tekintetében egyaránt. Szóval több szervezést igényel, hogy egyikőtök se érezze elhanyagolva magát. Tegyetek ez ellen úgy, hogy rendszeresen közösen mentek pl. sportolni, kirándulni!

Ha még nincs párod: 2022-ben sem szabad megalkudnod. Legyél határozott abban a tekintetben, hogy nem kell mindenáron társ! Már tudod, hogy a „mindenáron”-nak borzalmas nagy az ára. Ettől függetlenül itt az ideje kicsit adnod magadra. Vegyél pár csinosabb holmit! Menj el sportolni, és jobban figyelj az étkezésedre! Egy megújult külső óriási önbizalmat ad. Közben a kisugárzásod is javul, és ezzel párhuzamosan a párkeresési esélyeid is.

Torpedó szívekkel

Szerelmi játék (Fotó: Pixabay)

OROSZLÁN

Ha már van párod: 2022 során egyetlen kritikus téma lesz köztetek: a pénz. Nézeteltérés adódhat, hogy mire költhettek és mire nem. Ebben az évben többször felüti a fejét a konfliktus. Holott kár lenne ilyesmi miatt feszült napokat, heteket megélnetek. Az egy új kihívás számotokra, hogy közös nevezőre tudjatok jutni anyagi kérdésekben is. Mindketten hoztok, ill. kialakítottatok egy rendszert, amit most össze kell hangolnotok.

Ha még nincs párod: 2022-ben már unod azt a tanácsot, miszerint előbb el kell engedned egy régi szerelmet ahhoz, hogy berobbanjon az új. Márpedig még mindig aktuális ez a téma. Lesznek jobb időszakok: május és október között, majd december végén. De előtte és közötte felesleges nosztalgiázás viszi el a figyelmedet a jelen lehetőségeitől. Szerencsére nem maradsz le semmiről, ha ez az egész csak év végére tisztul le benned…

SZŰZ

Ha már van párod: Amennyiben még nem költöztetek össze, nem jegyeztétek el egymást, vagy nem házasodtatok össze, a 2022-es év tökéletes erre. Május 11-ig vagy október 28. és december 19. között. Ha már mindezen túl vagytok, más módon fűzhetitek szorosabbra a kapcsolatotokat. Az élet olyan helyzetet hozhat, amiben össze kell zárnotok, össze kell fognotok. És kiderül, hogy milyen szuper csapatot alkottok ti ketten együtt…

Ha még nincs párod: 2022 május 11-ig és október 28. és december 19. között a Jupiter egy nagyszerű emberrel való találkozást „ígér” neked. Azonban nyáron megtorpanhat a folyamat, és azt hiheted, hogy elveszítetted őt. Ekkor kiderül, hogy mennyire vagy pesszimista, vagy mennyire mersz hinni a folytatásban. Tudnod kell arról, hogy a te hozzáállásodon múlik, hogy ősszel milyen irányt vesz az egész. Vagyis megéri optimistának lenned…

MÉRLEG

Ha már van párod: Nagyon kell szeretned a párodat, hogy ne sértődj meg. 2022-ben március végétől október végéig számtalanszor, számtalan módon megbánthat a hevességével, meggondolatlanságával és nyers stílusával. Ne vedd magadra, és tudd, hogy nem veled van baja! Vigyázz, mert ha megsértődsz, akkor az csak olaj a tűzre! Nem lesz türelme megvigasztalni téged. Ettől még jobban magad alá eshetsz, és véget érhet a kapcsolatotok.

Ha még nincs párod: Itt a kitűnő esély, hogy berobbanjon az életedbe a nagy szerelem. 2022 március végétől október végéig olyan konstellációk lesznek az égen, amelyek garantálják, hogy emberedre találsz. Azonban akkora hévvel kezdődik az egész, hogy hamar megijedhetsz, és kihátrálhatsz belőle. Az is előfordulhat, hogy egyszerre több jelentkező is akad. A bőség zavarával küzdve azt kell figyelned, hogy ki mellett érzed magad szeretve…

SKORPIÓ

Ha már van párod: Gyarapodás várható a kapcsolatotokban. Aktuálissá válhat gyermekvállalás. Vagy ha ez nem szerepel a terveitek között, más módon is gyarapodhattok. Elengedhetetlen, hogy továbbra is együtt döntsetek! Lesznek rázós időszakaitok. A hagyomány szerint a hold-, és napfogyatkozások kedvezőtlen jelek. Ezekből ebben az évben 3 lesz: május 16., október 25. és november 8. Ekörül nagyon vigyázzatok a sérülékeny összhangra!

Ha még nincs párod: 2022-ben az egészséged fontosabb lesz, mint a szerelem keresése. A hagyomány szerint a hold-, és napfogyatkozások kedvezőtlen jelek. Ezekből ebben az évben 3 lesz: május 16., október 25. és november 8. Nem kell aggódnod. Elegendő, ha jobban vigyázol magadra. Közben életmódváltáson is elgondolkodhatsz. Mindez kitűnően hathat a külsődre, amitől vonzóbbá válsz. A tetszeni vágyás természetes és előremutató…

Esküvői pár virágcsokorral

Párra találva (Fotó: Pixabay)

NYILAS

Ha már van párod: Bolygód, a Jupiter 2022-ben csiki-csukit játszik. Ettől a párkapcsolatod hullámzónak látszik. Vigyázz, mert hol a közös otthonteremtés, hol a gyerek témák állhatnak közétek! Holott ezeknek nem szabadna feszültséget generálniuk. Felfoghatjátok ezt az évet egy kihívásnak. Számoljátok össze: hány kérdésben tudtok zöld ágra vergődni veszekedések és vita nélkül? Év végén ennyi pohár pezsgővel koccinthattok.

Ha még nincs párod: 2022-ben kisebb pánik kerekedhet felül rajtad május 11-ig és október 28. és december 19. között. Úgy érzed, elment a párkapcsolat esélyének vonata. Azt hiszed, hogy csak a filmekben vannak nagy találkozások. Holott rád is vár legalább egy. Nyáron, a legnagyobb kánikulában nem a hőségtől lesz meleged, hanem egy új szerelemtől. Bolygód, a Jupiter nem kérdezi meg tőled, hogy készen állsz-e. Teszteli, hogy bevállalod-e…

BAK

Ha már van párod: Jót tenne a kapcsolatotoknak egy nagy utazás. Lehet, hogy évek óta tervezgetitek. Lehet, hogy többször elhalasztottátok. 2022-ben valósítsátok meg! Persze az alapos adatgyűjtés nem maradhat el. Utána csomagoljatok és menjetek! Az sem baj, ha ez nem egy külföldi, egzotikus, távoli úticél. Ezzel párhuzamosan a fészekrakás vagy felújítás is foglalkoztat titeket. Lehet, hogy választanotok kell a kettő közül.

Ha még nincs párod: 2022-ben több utazás és tanulási lehetőség vár rád. Ezek bármelyike során találkozhatsz egy vonzó emberrel. Vele először csak intellektuálisan lesz meg a szikra. Ne bánd! Neked szükséged van értelmes kommunikációra ahhoz, hogy megbízz a másikban. Ez a fajta önismeret is segít neked abban, hogy a hozzád illő párodat megtaláld. Azt sem bánod, ha az ismerkedés a szokottnál hosszabban tart. Sőt…

Szerelmi horoszkóp

Párban szép az élet (Fotó: Pixabay)

VÍZÖNTŐ

Ha már van párod: 2022 olyan, mintha megállt volna az idő: nem sok változást hoz ez az év. Sajnos továbbra is a szokásos dolgok okoznak feszültséget, és a szokásos ügyek hoznak bosszankodást a kapcsolatotokba. Igyekezzetek többet pihenni, kettesben sétálni, és a külvilág problémáit kizárni! Főképpen a munkával kapcsolatos nehézségek gáncsolhatják el a harmóniát hold-, és napfogyatkozáskor: május 16., október 25. és november 8.

Ha még nincs párod: 2022-ben egy utazás vagy tanulás során találkozhatsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésedet. Sajnos nem garantált, hogy ez kölcsönös lesz. A másikat nem te, hanem a társaságod fogja érdekelni. Amennyiben értékes embernek látod, ne húzd fel az orrodat! Maradj vele kapcsolatban, kommunikáljatok! Idővel észrevehet, értékelhet téged. Persze csak akkor, ha kitartó, türelmes és érdekes maradsz…

HALAK

Ha már van párod: 2022 életed egyik legjobb évének ígérkezik. Május 11-ig és október 28. és december 19. között a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója a Halakban jár, és szerencsét hoz neked. De vigyázz, mert túlzásokra is hajlamosít. Például evés terén. Vagyis hízásnak indulhatsz, ami a párodnak nem fog tetszeni. Akkor se, ha ennek nem ad hangot, mivel nem akar megbántani. Nem a külsőd számít, hanem az egészséged, ami összefügg a súlyoddal.

Ha még nincs párod: 2022 május 11-ig és október 28. és december 19. között a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója a Halakban jár. Ez ellenállhatatlanul vonzóvá tesz téged. Rengetegen keresik a társaságodat. Népszerűséged topon lesz. Ettől könnyen elbízhatod magad. Ne tedd, mert valakinek pont a szerénységed és a józanságod miatt tetszel! Ezzel párhuzamosan folyamatosan figyeld a testsúlyodat, mert Jupiter növel! Vagyis hamar felugorhat rád pár kiló…

Díszes tojások tartóban

Szerelmespár (Fotó: Pixabay)

Olvasd el a többi 2022-es horoszkópot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top