nlc.hu
Horoszkóp

Babahoroszkóp 2022

Babahoroszkóp 2022: Mi vár a 2022-ben születő gyerekekre?

2022-ben képtelenség egységességet keresni a babák között. Hiába írják mindannyiknak az anyakönyvi kivonatába, hogy „született 2022-ben”, óriási eltérés lesz a tehetségükben, a személyiségükben, a törekvéseikben és a hajlamaikban.

Egy jegyen belül is lesznek eltérések. Ám az egyes jegyek között talán a korábbi évekhez képest még inkább. Az individuális öntudat, az eredetiség 2022-ben szembetűnően látszik, és a gyerekek életének alakulását szerteágazóvá teszi.

Az egyediséget tovább színesíti az egyéni horoszkóp, ami a pontos születési óra-perc és hely ismeretében az ascendens-sel válik személyessé.

Ahogyan a csillagászat, úgy az asztrológia is pontos számításokon alapuló tudomány. Ebből adódik, hogy olykor nem ugyanazon a napon lép át a Nap a következő jegybe, mint előző évben. A Gergely naptár pontatlan (négy évente, a szökőévvel hozza be az eltérést), míg az asztrológia precízen követi az aktuális csillagmozgásokat.

Baba nevet

Boldog baba (Fotó: Pixabay)

Időrendbe szedve nézzük végig a 2022-ben megszülető gyermekek horoszkópját:

BAK 2022.01.19-ig és 2022.12.21-től:

Minden évben 2 nagy csoportra kell osztani a Bak babákat, amitől különbségek lesznek az év elején, és az év végén születő kicsik között. A 2 nagy csoport:

1. Azokat, akik az év legelején születnek is 2 csoportra kell osztani:
1/1: Akik január 14. előtt születnek, a Bakokhoz képest élénkebb fantáziával lesznek megáldva, és komoly tehetséget mutatnak szoftverben.
1/2: Akik január 14. után születnek, visszahúzódóak lesznek. Nem szeretnek szerepelni és beszélni sem. Ne erőltessenek ilyesmit rájuk!

2. Azokat, akik év végén születnek, szintén 2 csoportra kell osztani:
2/1: Akik december 29. előtt születnek, törvénytisztelőek és szabálykövetőek lesznek. Sosem fognak hazudni.
2/2: Akik december 29. után születnek, félénkek és bizalmatlanok lesznek. Sokat kell őket dicsérni és biztatni.

VÍZÖNTŐ 2022.01.20 – 2022.02.17:

A 2022-ben születő Vízöntő gyerekeket 3 nagy csoportra kell osztani:

1. Akik január 24. előtt születnek, mindenbe vehemensen vetik bele magukat. Nem törődnek a kockázattal. Emiatt gyakran keveredhetnek bajba. A szülőknek folyamatosan tudniuk kell, hol jár a gyerekük.
2. Akik január 24. és február 13. között születnek, megbízhatóak és koraérettek lesznek. Meglepően fejlett lesz a felelősségtudatuk. Fizikailag és lelkileg is erősek lesznek.
3. Akik február 14. után születnek, zabolátlan szabadság igénnyel lesznek megáldva. Nehéz lesz őket fegyelmezni, és klasszikus kötelességekre rávenni.

HALAK 2022.02.18 – 2022.03.19:

A 2022-es Halak kicsiket 3 nagy csoportra kell osztani:

1. Akik március 6. előtt születnek, a Halakhoz képest becsvágyóbbak és csökönyösebbek lesznek. Már kiskorukban konkrét elképzeléseik lesznek a jövőjük és a karrierjük kapcsán.
2. Akik március 6. és 10. között születnek, megszállottan törekszenek önállóságra. Teret kell engedni nekik, máskülönben folyamatos csatározás lesz a gyereknevelés. Persze mindig a koruknak megfelelő szabadságot kell biztosítani a számukra.
3. Akik március 10. után születnek, művészi tehetséggel lesznek megáldva. Több területen kell kipróbálniuk magukat ahhoz, hogy kiderüljön, mi áll a legközelebb a szívükhöz.

KOS 2022.03.20 – 2022.04.19:

2022-ben a Kos jelében születő gyerekek 2 csoportra oszthatóak:

1. Akik április 15. előtt születnek, éles ésszel és gyors felfogással bírnak. Tudásvágyuk szinte kielégíthetetlen lesz. Számukra a hagyományos iskolai keretek nem lesznek elegendőek. A szülőknek időt és pénzt kell áldozniuk különórákra. Ezek nem a klasszikus sport és hangszerórák lesznek. A gyerek fogja benyújtani az igényt.
2. Az április 15. után születő gyerekek álmodozóak és befolyásolhatóak lesznek. Elengedhetetlen, hogy a szülő képben legyen, hogy kikkel barátkozik a gyerek, mi érdekli, hova jár. Nehogy olyan emberek hatása alá kerüljön, akik veszélyesek!

Baba szemüvegben, holdpárnán

Okos baba (Fotó: Pixabay)

BIKA 2022.04.20 – 2022.05.20:

2022-ben a Bika babák 4 csoportra oszthatóak:

1. Az április 30. előtt születő gyerekek nem a gyorsaságról lesznek híresek. Sosem szabad siettetni őket, mert hiszti lesz a vége. Engedni kell a saját tempójukban enni, öltözni, tanulni.
2. Április 30. és május 2. között születő gyerekek kissé labilisak lesznek. Nehezen döntenek, mert egyszerre mindent akarnak, és nem tudnak elengedni semmit. Segíteni kell nekik.
3. Május 2. és 11. között akaratos babák születnek. Indulatosság és meggondolatlanság jellemzi egész életüket. Csak a saját hibáikból fognak tanulni.
4. Május 11. után születő gyereknek küldetése lesz: új utakat kell járniuk, bátran kísérletezni, mert sokan fogják követni őket.

IKREK 2022.05.21 – 2022.06.20:

A 2022-es Ikrek babák színesek és változatosak lesznek:
május 21-én és 22-én születő gyerekek tipikus Ikrek vonásokat fognak hordozni: kíváncsiság, kitűnő retorikai érzék, szétszórtság, gyors felfogókészség. Nehéz lesz pályát választaniuk, mert annyi minden érdekli őket egyszerre.
Május 23-tól sokkal higgadtabb, megfontoltabb gyerekek születnek. 25-től céltudatosság és versengő habitus fogja jellemezni őket. Jót tesz neki a megmérettetés, mert ettől motiváltakká válnak, és sokkal jobban tudnak koncentrálni. 28-tól művészi hajlam is megjelenik. Az esztétika fontossá válik.
Június 13-tól magas intellektusú gyerekek születnek, akik kérdéseikkel zavarba hozzák a felnőtteket.

RÁK 2022.06.21 – 2022.07.21:

A 2022-ben születő Rák csemeték nem lesznek egyformák. 2 csoport jól elhatárolható:

1. Július 5. előtt születő kicsik nem ijednek meg a saját árnyékuktól. Keresik a kihívásokat, mert unatkoznak, ha békésen mennek a dolgok. Emiatt a sport elengedhetetlen számukra. Csapatsportban megtanulhatnak a társaikért küzdeni. Harcművészetekben pedig megtanulják a saját erejüket kontrollálni.
2. Július 5. után születő gyerekek szorgalommal, állhatatossággal és békés alaptermészettel lesznek megáldva. Nem lesznek túlságosan gyorsak, de az eredmények mindig a kitartással jönnek meg. Nem kell őket biztatni. Azonban dicséretre szükségük lesz egész életükben.

OROSZLÁN 2022.07.22 – 2022.08.22:

A 2022-ben az Oroszlán jegyében születő gyerekek nagyon eltérőek lesznek attól függően, hogy mikor születnek.
1. Akik augusztus 4. előtt születnek, büszkék, hiúak és önérzetesek lesznek. Sosem szabad mások előtt kritizálni őket, mert megsemmisülnek, és megalázónak élik meg a szituációt.
2. Augusztus 4. és 20. között születő gyerekek fantasztikus logikával lesznek megáldva. Folyton érteni akarnak mindent, és nem fogynak ki a kérdésekből.
3. Augusztus 20. után születő babáknak mindig mindenből kettő kell. Nem tudnak, és nem akarnak választani. Ügyesek, és képesek több dolgot párhuzamosan csinálni. Persze a józan ész keretein belül. Ebben van szükségük iránymutatásra.

Alvó baba

Alvó baba (Fotó: Pixabay)

SZŰZ 2022.08.23 – 2022.09.22:

A 2022-ben születő Szűz jegyű kicsik 2 különböző egyéniséggel fognak rendelkezni:
1. Akik augusztus 26. előtt születnek, logikai, analitikai tehetséggel bírnak. A realitás lesz az erősségük, és a reál tantárgyakban lesznek kiemelkedően jók. Érdemes ebbe az irányba fejleszteni őket. A matematikát minél előbb meg kell szerettetni velük, mert ez fogja hozni nekik a sikereket, bármilyen területet válasszanak később.
2. Akik augusztus 26. után születnek, idegen nyelvekben és udvariasságban lesznek kiválóak. Született diplomaták, akik mindig meg fogják találni a kulturált megoldást. Minél korábban tanuljanak nyelveket, mert ez elengedhetetlen lesz a jövőjük szempontjából!

MÉRLEG 2022.09.23 – 2022.10.22:

A 2022-es Mérleg gyerekek a szokványos Mérlegekhez képest sokkal szétszórtabbak, de határozottabbak lesznek. Nem kell félteni őket: leleményességükkel mindig meg fogják találni a számukra legkedvezőbb megoldást. De nem szabad engedni, hogy ez mások rovására menjen. Ezen belül 2 nagy csoportot lehet megkülönböztetni:
1. Akik szeptember 29. előtt születnek, kritikusak és szigorúak lesznek. Nem csak másokkal, hanem önmagukkal is. Az elégedetlenség megkeserítheti a mindennapjaikat. Pedig értelmesek lesznek.
2. Akik szeptember 29. után születnek, harmonikus, bájos, kedves, könnyen szerethető személyiségükkel elvarázsolják az embereket. Küldetésük a szépség és béke megteremtése.

SKORPIÓ 2022.10.23 – 2022.11.21:

2022-ben a Skorpió gyerekek között óriási különbség lesz.
1. Akik október 28. előtt születnek, akaratosak és testileg, lelkileg, szellemileg erősek lesznek. Nem lesznek tekintettel a gyengékre. Spártai módon elítélik a bénázást és a tehetetlenséget. Finomítani és érzékenyíteni kell őket már kicsi koruktól. Egy kis tesó vagy kis állat sokat segíthet ebben.
2. Akik október 28. után születnek, sokkal együttérzőbbek és empatikusabbak lesznek. Túlzásokba eshetnek az önfeláldozás terén. Nem szabad engedni, hogy a saját érdekeiket másokénak alárendeljék. Pontosabban meg kell tanítani nekik, hogyan találják meg és tartsák meg a helyes mértéket ebben, és másban is.

NYILAS 2022.11.22 – 2022.12.20:

A 2022-ben születő Nyilas gyermekek 2 csoportra oszthatóak.
1. Akik december 20. előtt születnek, a Kos Jupiter miatt harciasak és versengőek lesznek. Nem ijednek meg a megmérettetéstől. Akaratukat tűzön-vízen keresztülviszik. Valószínűleg ez lesz a sikerüknek a titka. Akkor is, ha ez nem teszi népszerűvé őket. Sok múlik a családi környezeten, ami ezt tompíthatja vagy felerősítheti.
2. Akik december 13. után születnek, a Halak Jupiter miatt önzetlenek, barátságosak, segítőkészek és hiszékenyek lesznek. Óvni kell őket a manipulatív, szuggesztív eszméktől és emberektől. Mivel elnézőek a Nyilasok, megbocsájtanak, és félő, hogy nem tanulnak a csalódásaikból.

Olvasd el a többi 2022-es horoszkópot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top