nlc.hu
Horoszkóp

Nagy éves pénzhoroszkóp

Mit javasol a nagy pénzhoroszkóp 2022-re?

2022-ben igencsak hullámzó lesz a pénzügyi helyzete a cégeknek és az egyéneknek is.

Jupiter, a bőség bolygója május 11-ig a Halakban jár, ami anyagi értelemben bőséget hoz. Majd a Kosba átlépve meggondolatlanságra hajlamosít.
Később: október 28. és december 19. között ismét a Halakban gyarapodást jelent. De az év végén újból kockázatot szimbolizál. Kérdés, hogy téged hogyan érint ez.

Egy maréknyi kínai szerencsepénz

Szerencsepénz (Fotó: Unsplash)

KOS

2022 elején fegyelmet kell gyakorolnod, ha nem akarsz mínuszba menni. Nincsen baj, csupán megfontoltan kell kezelned a pénzt. Most kerülnöd kell mindenféle extra kiadást, és le kell mondanod a luxusról. Mindeközben ne sajnáld magad!
Áprilistól javul a helyzet. Plusz pénzhez jutsz. Ha ügyes vagy, akkor ez nem egy összeg, hanem felér egy fizetésemeléssel. Kérdés, hogy tudsz-e ebből félretenni vagy azonnal elköltöd.
Októbertől számítanod kell kötelező kiadásokra, amelyek igencsak megcsapolják a tartalékaidat. Ennek tudatában tavasszal, nyáron képezned kellene olyan dugipénzt, amihez csak vész esetén nyúlsz hozzá.

BIKA

2022-öt gondterhesen indítod. Napokig osztasz, szorzol: szeretnél egy stabil költségvetést készíteni, de sehogy sem sikerül. A számolgatás helyett fókuszálj a kedvező dolgokra! Vedd észre, hogy mennyi mindent megengedhetsz magadnak! Olyasmiket, amiket korábban nem és/vagy amiket mások nem.
Anyagi előrelépést májustól fogsz tapasztalni. A fellendülés íve több, mint biztató. Ugyanis szinte töretlen erősödést mutatnak a bolygók. Csupán 2 rázósabb időszak lesz: június közepén és december első felében. Ekkor ne vegyél semmit, ami nem feltétlenül szükséges! Nem kell a fogadhoz verni a garast, csak józanul kell költekezned.

IKREK

2022-ben nálad 4 jól elhatárolható szakaszt lehet megkülönböztetni anyagi szempontból:
1. Május 11-ig sokkal több lesz a bevételed, ami pénzszórásra sarkall. Annyira ki vagy éhezve, mint egy hosszabb koplalás után. Annyira szeretnél néhány – eddig luxusnak számító – dolgot megvenni, hogy léket üthetsz a pénzügyi helyzeteden.
2. Május 11. és október 28. között ráébredsz, hogy nem szórhatod a pénzt esztelenül, és hirtelen visszamondasz olyasmiket, amik viszik a pénzt.
3. Október 28. és december 19. között beáll az áhított egyensúly. Már megtanultad, hogy mire költhetsz, és mire nem.
4. December 20-tól ezt kell működtetned tovább.

RÁK

2022-ben az anyagi helyzeted szorosan összefügg a karriered alakulásával. Ez nem lenne meglepő, ha nem jönne valami új és nagyszerű lehetőség, ami egyszerre félelmetes és vonzó. Tőled függ, hogy bele mersz-e vágni. A kockázatokat te érzed. A környezeted nem érzi, és nem érti. Emiatt iszonyatosan nehéz tanácsot kérni.
Május 11. és október 28. között megéri bátornak lenni. De ha nem tudod bevállalni a rizikót, akkor várhatsz. Ugyanis nagy segítőd, a Jupiter december 20-tól ismét abban a pozícióban lesz, hogy megsegítsen téged. Szóval a következő év elejére átteheted a nagy döntést. Ennek megfelelően fejlődsz anyagilag.

pénz újévi malacpersely

Sok kicsi sokat ér (Fotó: Unsplash)

OROSZLÁN

2022-ben folytatódik az, ami 2021-ben sem volt könnyű: az egyensúly megtalálása és megtartása a kiadás-bevétel mérlegében. Ez május 11-ig egyfajta kibillenést mutat. Olyan kötelező kiadásaid lesznek, amiket nem napolhatsz el. Vagy ha elnapolnád, később többe fog kerülni. Vagyis jobb, ha túl leszel rajta. Majd május 11. és október 28. között visszahozod magad a mínuszból. Szerencsére a Jupiter és a Mars eszméletlen nagy ambíciót és energiát ad neked mindehhez. Majd október 28. és december 19. között ismét jöhet valami, ami nagyobb kiadás miatt gondot okoz. De december 20-tól véget érnek a megpróbáltatásaid. Érdemes kitartanod…

SZŰZ

2022-ben többször lesz az az érzésed, hogy az anyagi helyzeted valakitől függ. Konkrétan május 11-ig, majd október 28. és december 19. között. Jogos a megérzésed, mert vagy a párod, vagy a céged piaci helyzetével szoros összefüggésben van a te helyzeted. Ez a fajta függés frusztráló neked, mert nem ahhoz vagy hozzászokva, hogy valaki eltartson. Pedig az élet hozhat ilyen szituációt. Ebből azt kell megtanulnod, hogy elfogadd, és megköszönd a gondoskodást. Mindeközben nem „sültgalamb-várásról” szól az egész. Szerencsére te ezzel tökéletesen tisztában vagy. Tehát dolgozz, építsd a karriered, keress olyan munkát, amit tisztességesen megfizetnek!

MÉRLEG

2022-ben kétszer lesz teljes holdfogyatkozás, ami léket üthet a pénzügyi terveiden. Május 16-án és november 8-án. Ezt a két dátumot írd be a naptáradba, és lehetőleg ilyenkor ne hozz nagy horderejű anyagi döntést! Akkor se, ha sürgetést érzel! Biztos lehetsz benne, hogy a sors úgy alakítja, hogy nagy legyen a kísértés. De pont ez legyen számodra a figyelmeztető jel! Ettől függetlenül ebben az évben sokkal kevesebbet fogsz aggódni a pénz miatt, mint előző évben. Magabiztosságot és új pénzforrást is találsz. Előbbi a tapasztalatból ered. Utóbbi csak akkor adatik meg, ha nem elégszel meg azzal, ami van, hanem keresel új állást.

SKORPIÓ

2022-ben kimondottan szerencsésnek érezheted magad. Pazar égi folyamatok szerint egyre jobban megerősödsz anyagilag. Ez nem jelenti azt, hogy hirtelen milliárdos leszel. Inkább azt, hogy beérnek a tanulások, képzések és a kitartásod gyümölcsei. Emellett még két dolog játszik a kezedre:
1. A kreativitásod fantasztikus ötletekkel „bombáz” folyamatosan. Ezeknek köszönhetően sokat spórolhatsz, ami felér egy fizetésemeléssel.
2. A munkatársaid, partnereid jóindulatát elnyerve kedveznek neked, és olyan munkákat kapsz meg, amik többletbevételt hoznak a konyhádra. Ugye, tudod, hogy ebben is sok munkád van: évek óta teszel ezért…

Lány pénzérmével

Apád-anyád ide jöjjön! (Fotó: Unsplash)

NYILAS

2022-ben a pénz csak abból a szempontból érdekel, hogy otthont teremthess vagy ingatlant vehess, vagy felújíthasd végre. Persze ez rengeteg fejtöréssel jár. Különösen május 11-ig és október 28. és december 19. között. Mindeközben ne felejtsd el, hogy pont a te bolygód, a Jupiter segít neked ebben! Ennél kedvezőbb égi jel nem is kell. Kisebb döccenőkre kell számítanod december első felében. Tulajdonképpen az fog problémát okozni, hogy a párod vagy a társad, vagy a kivitelező megmakacsolja magát, és nem tartja magát a megállapodásotokhoz. Amennyiben meg tudod őrizni a higgadtságodat, és nem veszel össze vele, megtalálod a megoldást.

BAK

Ahhoz képest, hogy a környezetedben lévő emberek anyagi helyzete milyen hullámzó lesz, te nem panaszkodhatsz. Viszonylag stabil módon alakulnak a pénzügyeid. Azonban ez nem jelenthet elbizakodottságot. Folytasd azt a szorgalmas és eltökélt munkát, amit eddig is csináltál! És jó lenne, ha nem vennél fel hitelt! Különösen ne július 31-én, augusztus 14-én és 28-án. Ezek a napok kimondottan kedvezőtlenek. Félned nem kell. Elég, ha a szokottnál is körültekintőbben jársz el.  Amennyiben az élet olyan helyzetet teremt, amikor mégis bele kell vágnod egy kölcsönügyletbe, sok ajánlatot kérj be, és adj időt magadnak a választásra!

VÍZÖNTŐ

2022-ben hullámvasútra lesz téve a pénzed. 4 időszakot lehet elválasztani:
1. Május 11-ig fellendülést és anyagi bőséget tapasztalsz. Sokkal több lesz a bevételed, mint előző évben. Ez jót tesz az önbecsülésednek is. És képezhetsz egyfajta tartalékot, ami növeli a biztonságérzetedet.
2. Május 11. és október 28. között vagy egy ismerős, vagy egy „baleset” megcsapolja a pénztárcádat. Előzőnek nehéz nemet mondanod. Utóbbit meg kell előznöd éberséggel és rugalmassággal.
3. Október 28. és december 19. között megint sok pénz áramlik hozzád. Örökölhetsz vagy nyerhetsz nagyobb összeget.
4. December 20-tól elszánod magad valami nagyobb beruházásra.

HALAK

Életed egyik legjobb éve lesz 2022. Jupiter, a Nagy szerencse, az isteni áldás és a bőség bolygója hol téged, hol az anyagi helyzetedet védi. Viszont Jupiter a túlzások bolygója is. Vagyis nem szabad semmilyen értelemben túlzásba esned: se munka, se költekezés, se spórolás szempontjából. Amennyiben nem maradsz az arany középúton, a szélsőségek megbetegíthetnek. A másik veszélyforrás a hízás. Jupiter szó szerint és átvitt értelemben is növeszt. Kerüld a nagy lakomákat és a késő esti étkezéseket! Ezzel párhuzamosan még két dolgod van: 1. Adj hálát minden nap! 2. Adakozz jótékony szervezet vagy rászoruló ember javára!

Üvegnyi pénz

Aranytartalék (Fotó: Unsplash)

Olvasd el a többi 2022-es horoszkópot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top