nlc.hu
Horoszkóp

Létezik feltétel nélküli szerelem

7 jelből ismerheted fel a feltétel nélküli szerelmet

Feltétel nélküli szerelem. A legtisztább, a legerősebb, a legcsodálatosabb érzés, ami két ember között létrejöhet. De hogyan ismerheted fel?

Ha te is a szerencsések közé tartozol, akkor a feltétel nélküli kötődést már megtapasztalhattad: az anya-gyerek kapcsolatban, az első szeretett személy, az édesanyád iránt. De vajon ez az érzés létezik egy párkapcsolatban is? A tökéletes, végtelen, feltétel nélküli romantikus szerelem.

szerelmespár

A feltétlen szerelem létezik! / Fotó: Unsplash

Mit jelent feltétel nélkül szeretni egy másik embert?

A szavak sajnos nem elengedőek hozzá, hogy megfogalmazzuk mindezt. Annak a bizonyos másiknak éreznie kell. A tetteiden, a szavaidon keresztül. Kiolvasni a szemedből, éreznie a melegséget a szívében.
A feltétel nélküli szerelem határtalan. Nincs rá hatással semmilyen külső körülmény, mindig változatlan, és nem kíván viszonzást.

Miről ismerheted fel?

Van néhány csalhatatlan jel, amiből tudhatod: bizony ezzel a gyönyörű érzéssel állsz szemben. De ha egyszer ez a kérdés már felmerül, valószínűleg nem is lesz szükség rá, hogy a jeleket keresd.

  1. Tökéletesen önmagadnak érzed a másik mellett. Egy pillanatig nem játszod meg magad, nem gondolsz arra, hogy kedvében járj – csak azért, hogy ő kedveljen téged. Elfogadod önmagad is mellette, teljes egészében.
  2. Őt is elfogadod olyannak, amilyen – minden hibájával együtt. Nem érzel kényszert, hogy megváltoztasd, nem méregeted, hogy mitől lehetne jobb. Magabiztosnak érzed magad mellette.
  3. Nem zavarnak össze a mindent elsöprő érzelmek, és a legmélyebb félelmeid sem. Bízol benne és önmagadban is.
  4. Tiszteled és megérted őt, és ő is tisztel és megért téged. Ha ez a kettő, a tisztelet és a megértés a kapcsolatotok és a mindennapok része, akkor biztos lehetsz benne, hogy feltétel nélkül szeretitek egymást.
  5. A fájdalmat, a bánatot is megosztod vele. Nem csak a szerelmes, boldog érzésekről beszéltek, de minden negatív tapasztalatot is megosztotok egymással. Nincs félelem, szégyen, hogy ettől bármi rosszul sült el.
  6. Támogatod őt a nehézségekben. Természetesen ő is téged. Képesek vagytok alább adni a saját igényeitekből, amikor a másiknak van erre szüksége. Mindig az kap, aki éppen rászorul.
  7. Mindig a szerelmetek az első. Bár mindig lesznek, akik le akarnak beszélni erről a kapcsolatról, vagy megpróbálják megpróbálják aláásni azt, nem hagyod magad. Kitartotok egymás mellett, és a szerelem mellett – ahogy ennek lennie kell.

(via herway)

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top