nlc.hu
Horoszkóp

Karmikus kapcsolat lehet, ha első látásra beleszeretsz

Tarthat-e örökké az első látásra köttetett szerelem?

A legtöbben csak hallottak róla, vagy filmeken látták, de a való életben is előfordul, hogy két ember első látásra egymásba szeret. De vajon tartós lehet-e a románc?

Sokan tagadják, mások pedig állítják: létezik olyan, hogy szerelem első látásra. Létezik olyan erős vonzalom, láthatatlan kapocs két ember között, hogy amikor életükben először találkoznak, egymásra néznek, máris tudják, az ő sorsuk összeér.

szerelmespár

Fotó: Unsplash

A karmikus kapcsolat egyik jele lehet, hogy villámcsapásszerű az első találkozás. Ilyenkor az erős vonzalom azt mutatja meg, hogy dolgotok van egymással. Sajnos ezeknek a párkapcsolatoknak jó része nem lesz hosszú, mert csak azzal a céllal köttetik, hogy valamilyen felismerésig eljuss, vagy a személyes fejlődésed útjára lépj.
De vajon honnan tudhatod, hogy a ti szerelmetek hosszútávú lesz-e? Öt jel árulkodik erről.

1. Mintha ezer éve ismernéd

Mert minden bizonnyal így is van. Két lélek talált egymásra, akik az idők kezdetétől fogva össze-össze találkoznak. Persze a jelenben újból meg kell ismernetek egymást. Ha nem is hiszel a reinkarnációban, azért gondolkozz el: miért van ez, hogy egy, a semmiből érkező idegenről hirtelen úgy érzed, hogy vele teljes a világ?

2. Soha nem elég belőle

Csodálatos érzés mindkettőtöknek, hogy amennyi időt csak tudtok, kettesben töltötök. Igyekeztek felfedezni minden közös vonást a jelenben, minden hasonló történetet. Próbáljátok kideríteni, mi az, ami ennyire vonz a másikban, és közben gyönyörködtök egymásban, a legnagyobb boldogságban.

3. Biztonságban érzed magad

Minden roppant izgalmas és új vele, mégis otthonos, ismerős érzés. Nem hallod a belső hangodat, ami figyelmeztetni próbál, amikor valami butaságot csinálsz – hiszen most nincs miért jeleznie. Ösztönösen érzed, hogy jó helyen vagy, és ő is így érzi. Együtt biztonságban érzitek magatokat.

4. Tiszteled a véleményét

Bármennyire és bármiben is különbözik a véleménye, nem bosszantod fel magad. Meghallgatod a véleményét, és elfogadod, hogy az más. Még soha, senkivel nem tudtad ennyire felnőttként megbeszélni a különböző nézeteket. Mindketten élvezitek, hogy nem jelent problémát a nézetkülönbség.

5. A családod és a barátaid is elfogadják őt

A hozzád legközelebb álló emberek ugyanúgy látják őt, ahogy te is. Kell ennél erősebb bizonyíték, hogy a megfelelő ember van melletted? Szeresd őt, és örülj, hogy ez a szeretteid is örülnek a boldogságotoknak.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top